Limonzeytin Sehrbnon122 30.haftamı bitiricem 27.den beri ayaklarım şişiyor ve acıyor en çok zorlayan bu oluyor beni. Tamda son zamanlar sıcaklara denk gelmesi zor oluyomuş sanırsam 😏 yinede buna şükür
Sehrbnon122 Limonzeytin cok gecmiş olsun canım Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah az kaldı canım
Aylisss Sehrbnon122 8 aylık tüp mideliyken hamile kaldım mide koruyucu kullanamadigim icin mide asidinden çok cektim. Neyseki 14.haftadan sonra hersey gecti 😊
Simgebato Sehrbnon122 ilk trimester da mide bulantısı, enfeksiyon.. üçüncü trimesterda mide yanması.. genel olarak kilo alıyor olmak :/
Benjaminannesi yldzkbra46 ahhsha valla 3 gün ise gitmedi işten çıkardılar 😂 ne verdin kız sen bana dedi psikolojik ilaçlar da demedim ne bileyim orada duruyordu aldın dedim o gün bu gündür korkudan almam 😂😂
calciumoxalat Koku,koku,kokuuu…. herşey kokuyor insanların bile bazilari kokuyor. Birsey yiyemiyorumm en zorlayan kısım bu çocuga faydasi olacak balik et yiyememek üzüyor
turkeri-canan Sehrbnon122 Hamileliğin genel olarak ilk 3 ayıyla son 3 ayı zor ilk 3 ay mide bulantısı koku hassasiyeti çektim şuandada ayaklarım bedenimi taşımıyor sanki çok çabuk yoruluyorum 30+1 bu arada. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Rabiacelikten Sehrbnon122 mide ağrıları ve krampları , karın ağrısı , kabızlık probleminin oluşturduğu mide vuran bulantı , koku hassasiyeti 🤦🏻♀️
Yasminaydemir Sehrbnon122 12 haftadan beri bulantım ağrım vardı 15 haftaligim bulantım ara ara oluyor şimdi istahsizligim oluyr arada artıyor
Berivancann irem06 Bebek büyüdükçe karın rahime rahimde bağırsaklara baskı yapıyor. Basur başlangıcı maalesef benimde önce ağrıyordu. Krem kullanmama rağmen maalesef et parçası dışarı attı 😢😢