Bitanesininannesi Ben özele gidiyorum 35 haftalık hamileyim. Bu Net den ayrıca bir ücret alınıyor mu acaba?
Gullsenn Bitanesininannesi evet canım maalesef. Hemde her girişinde 🤷♀️ Benim gittiğin hastanede 25 tl daha uygun ve daha pahalı olanlar da var
Gullsenn Duyguynrky karnımda sertleşme olduğunu söylemiştim doktora o da Doğum kasılmaları olabileceğini söyledi. Bide sıkıntılı bir gebeyim 34 haftalık olmama rağmen maalesef bebeğimin karın çevresi 32 haftayla uyumlu o yüzden doktor dikkatli takipe aldı
Gullsenn SedanurAydnAta gün içerisinde karnınızda sertleşme oluyor mu? Ve be sıklıkla? Eğer oluyorsa doktorunuza söyleyin nst ister muhtemelen
SedanurAydnAta Gullsenn sadece sağ tarafımda oluyor kısa süreli genelde doktor kafası orda ondandır dedi bide idrar yolu enfeksiyonum var oda etki eder dedi 🤦🏼♀️
Gullsenn RRR kesinlikle 👍🏻 Annelik gerçekten. Kendi canım olsa umursamam ama evlat gerçekten çok farklı duygular yaşatıyor insana. Hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Gullsenn Esen o iki şey bana da bağlandı fakat ekstradan birde elime buton tutuşturuldu☺️ Ve kağıtta alt alta 3 gösterge çıkıyor
Gullsenn SedanurAydnAta anladım canım benim de sağ tarafımda oluyor hep. Benim bebiş de orda ve ayakları aşağıda