ParildayanYildiz Deletedmom52620 anladım canım öyle yapayım hem doktora da gidince sorarım o zaman teşekkür ederim 😍🌸
ElizzMom Deletedmom52620 ahahah bende seni bulcam 128 gün sonra görüşürüz 😂 prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🫶🏻
ElizzMom Deletedmom52620 maşallah baya durmuş 😂 çok değişik ya alışık olmadığımdan hareketleri aşırı hoşuma gidiyor🫠 bakalım cimcimeler ne zaman doğacaklar 🥹
Deletedmom52620 ElizzMom evet çok değişik nedense 2. Gebeliğimde daha heyecanlıyım 😂 benimki erken gelecek gibi doktor risk filan yok dedi ama sanki içime doğdu erken geleceği ama bilmiyorum inşallah 38 i doldurayım gelsin diyorum 🥰
ElizzMom Deletedmom52620 valla benimki inatçı ayrıntılıda yüzünü yarım gösterdi düz durmadı hiç sağolsun 😂 o yüzden hiç emin değilim ne zaman doğacağından 😂
ElizzMom Deletedmom52620 aynen hayırlısı ile sağlıklı olup doğsunlar da ben meraklıyım işte ilk hamileliğim olduğundan 🙈
Deletedmom52620 ElizzMom Burdur’da yaşıyorum 🥰 ayy canım dedim aynı şehirde miyiz filan doktor için Isparta’ya gidiyoruz ama inşallah sağsağlim alırsın bebeğini ne zaman gelmek isterse prenses ilk bebek ilk heyecan 🥰
Feyzus ParildayanYildiz eczacıların önerdiği muadil olan ürünlerden almayın eczacılar bazı ürünlerden afaki para kazanıyor o yüzden satmaya çalışıyor. doktor hangi marka demişse zaten yanında bulamassınız belki diye 2 tane fazla isim yazıyor onu kullanın
Drymama ParildayanYildiz Ben kullaniyorum hamileligimi ogrendigimden beri bu arada icerigindeki folik asit formu en iyi emilimi saglanan folik asit formu tavsiye ederim 😊
ParildayanYildiz Drymama teşekkür ederim canım bende bitirene kadar kullanırım diye düşünüyorum hem doktora da sorucam bunun yorumları da kötü değil zarar gelmez heralde