gunesveguney Nurakgl yaşadım evet 6+1 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim gittiğimde sadece yolk kesesi vardı ne bebek ne kalp atışı yoktu. 19 gün sonra tekrar gel dedi doktorum 9. Günde gittim 7+4 te hem bebeği hem kalp atışını görmüştük şükür 🙏🏻🫶🏼
1aysekaplan Nurakgl 5+4 de gitmiştim yolk kesesi vardı bebeği vajinal ultrasonla bakarsak görürüz demişti istemedim sonra 7+0da gittim bebek görünmüştü canim 8.9.haftalara kadar olusmasini bekliyolar
ParildayanYildiz Hafza o boş gebelikte ben kürtaj oldum kuzum 8+1 de şuan tekrar hamile kaldım ama henüz keseyi bile göremedim
Hafza ParildayanYildiz herkesin farklı durumu inşallah hersey hayırlısıyla olur 8-1 de kese görümmemedi işginc beta degerin kaç
ParildayanYildiz Hafza bilmiyorum ki canım o gün detaylı ultrasonda da boş kese olduğu netleşti ve kürtaj olmuştum 1 adet gördükten sonra tekrar hamile kaldım yarın son adete göre 6 haftalık olucam inşaAllah bu defa sağlıklıdır
Nurakgl Herkese tek tek çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız Allah razı olsun. 4 temmuz da gideceğim inşallah hayırlı haberlerle dönerim. Rabbim hak eden hakkıyla annelik yapabilecek herkesin kucağını doldursun.
Nurakgl Merhaba, beb bugün bebişimi gördüm, kalp atışını duydum. Elhamdülillah sağlıklı. Darısı tüm bekleyenlerin, isteyenlerin başına