Pijamaskeliler Bebekdelisi yok uğultu olmuyor bira içmişim gibi başım dönüyor ama seviyorum o hali 🤣sonrada sızıp uyuyorum misler gibi 🤣 gündüz ayakta olunca dışarı cikmissinz bide seslerden ole olmuş olabilir
Bebekdelisi Pijamaskeliler sanırım ondan oldu bıde sıcaktı felaket bende uyuma şansı yok bebek var canım☺️
minik_koala_ve_annesi Bebekdelisi canim kullandigin hap hem agizdan hemde vajinadan aliniyor bende agizdan aldim ama cok halsiz birakti bas donmesi yapti asagidan daha faydaliymis ordan boyle yan etkileri yok
Deletedmom727272 Bebekdelisi akşm yatmadan evvel için ben 10 gün bu şekilde yaptım uyuduğumdan hiç hissetmedim yan etki😌
minik_koala_ve_annesi Bebekdelisi o zaman ilaci icince bas donmen baslayinca biraz uzan canim.o iyi geliyor
Deletedmom727272 Bebekdelisi çok afedersin ben o kısmı çok hızlı okumuşum bir tane diye algıladım😞 doktorunuza danışmakta fayda var sanki trk dozda değil bu etkilerin günde 3 kere yaşanma potansiyeli var belki diğer fitilinizi bir süre askıya alır? Çok geçmiş olsun şimdiden
Aylisss Bebekdelisi sarhoş eder sizi 😊 inanilmaz başım dönüyordu hicbir sey yapamaz hale geldim doktorum fitil olarak al dedi. Ben aylarca vajinal yoldan kullandim.
Bebekdelisi Aylisss benım bu lutınus kesilse bende vajinal isteyecegım mahvoldum bende bıde küçük çocuğum var tüm yaşam kalitem düştü
Adaninannesi25 Bende çok uzun bir süre kullandım , vajina ile değil içerek kullandım, ama hiçbir yan etkisi olmadı bende uyku baş dönmesi yapar dediler ama hiçbiri olmadı
Bebekdelisi Deletedmom727272 cok teşekkür ederim tüp oldugu için diğer fitil mecburi yavaş yavaş kesılcek hepsını bunu ek verdı dıgerlerını bırakırken bu koruyacak dedı sanırjm bu sekıl idare edicem
Bebekdelisi minik_koala_ve_annesi evet cnm dün öğlen ıcıp 1 saat sonra basım dönünce yattım 5/10 dk uyumusum kalkında daha ıyıydım hep bu sekıl yapsam daha ıyı olucam sanırım bıde ben cok progestan kullanıyorum Lutinus progestan Gobekten prolutex Buda progestan Bıde bu hap
Rozmari Bebekdelisi merhaba ben de yarın ilk lutinus kullanacağım günde iki defa aplikatörle mi yerleştirdiniz zor bir fitil gibi duruyor
Bebekdelisi Rozmari evet cnm adaptoru arkasını Çek ucuna yerleştir istenildiğinde kadar içeri it ucundaki klipte bas atıcak sonra digeri canım korkma acıtma arada agrı olur 45 dk kalkmadan yat