2cocukannesiyimm Şuanlık pazartesini bekliyorum hafta sonu nöbetçi hekimler oluyor diye pazartesi iyi bir profesöre gözükeyim inşallah sağlıklı olsunlarda
2cocukannesiyimm Tugba1106 yarını iple çekiyorum canım muhaakkkak yazıcam bakayım hakkımda hayırlısı😍🤲🏻❤️
Munure 2cocukannesiyimm yüzde yüz ikiz canım bende hamileyim tam 10 haftalık benim bebegim 3.6 cm seninki ikiz belli görünüyor yani hemde cm bak 15 yazıyor toplamı mi acaba çözemedim fakat ben ikiz görüyorum
Munure 2cocukannesiyimm bide bende ultrason fotoğrafı var çok net dediğin gibi cihazı kötüyse göremiyordur tabi doktorlar daha iyi bilir ama
2cocukannesiyimm Ysmn5836 evet pazartesi farklı doktor iki görüyo cumartesi kendi doktorum yok bir diyor ultrason ap acık ortada dimi canım ya
2cocukannesiyimm Rehile evet sıra beklıyorumm Gizemmuhammet ben2 kez takip yaptım ikinci gebelik olduğu için sürekli takip yapmamıştım canım ilk 2-3 haftalık dendiğinde 400 çıkmıştı 2 gün sonra bin falandı
2cocukannesiyimm Rehile kızlaar şükürlet olsun evet ikiz ikisininde kalp atışı süper tek kese herşey yolundda artık bu doktorla devam edeceğim hamd olsun ikiside iyiymiş🥹🫶🏻❤️🤲🏻
Allahkahretmesin1 2cocukannesiyimm bugünün ultrason görüntüsü varsa atabilir misiniz 😊 hayırlı olsun bu arada