Merve_tna aleyna66 38+4 beklemedeyiz ama hala gelmek bilmiyor ☺️ Bian önce gelmesini istiyorum artık sağlıkla
Busraseyma aleyna66 pazartesi gideceğim çatı muayenesi olacağım kontrolüm var sancılarım çoğalmaz pazartesiyi bekleyebilirsek tabi
aleyna66 sema_altas55 Hazır Herşeyciklerimizde bi oğluşum eksik oda inşallah Sağlıkla gelmeyi düşünüyor 😂 Pek niyeti de yok galiba
Gguner aleyna66 38+5 karında sertleşme gerilme ve sonrasında vajinaya bıçak keser gibi vurması. Nst de bi kez ağrı cıktı sonrasında çıkmadı. 10 gün önce açıklığım yoktu ptesi tekrar kontrol bakalım ne dicek doktor
aleyna66 Gguner sertleşme ve vajinaya bıçak keser gibi anlık sızı bende de oluyor. Salı günü sancılarım çıkmıştı Dün gittim hiç birşeyim çıkmadı 😂 Ne yapmaya çalışıyor anlamadım Ne suyumuz var ne nişanımız ne de açıklığımız 🤔
sema_altas55 aleyna66 aynen canım bende senin gibiyim sağlıcakla gelirler inşallah tez vakitte kavuşuruz benim sadece vajında bıçak batma hissi gelşyo bazen bebek de sertleşiyo bi yerde beyaz akıntım oluyo başka bi belirtim yok 😵💫