Hil38 İlk hamileliğim 18+3 lerde hissetmeye başladım. Ama emin olamamıştım içimde küçücük bi baloncuk patlıyo gibi olurdu 😀
Sevincceylan 09Tugba_0909 aynen öyle oluyor bendede cinsiyetiniz neydi benim erkek kızım kıpır kıpırdı oysa
09Tugba_0909 benimmdunyamm biz 17 yediyiz arada hafif hissediyorum ama tam olarak net bir şekilde hissetmedim daha
Ozsvm 09Tugba_0909 yok canım öyle tekme denemez ama böyle bisiler patliyo icinde sanki gibi garip bisi oluyo 2 3 sn geciyo 🤭 hamile olmasan midemde falan geliyo sanarsın öyle tekme tekme değil yani 🤰🏼
csmaknc 09Tugba_0909 İlk gebeliğim 16 da hissetmiştim herkes 20 sen sonra diyordu o yüzden beklemiyordum kıpırtı hissedince çok mutlu olmuştum şimdi 33 haftalık karnımı sallıyor 😂
09Tugba_0909 csmaknc ahh ne güzel rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizde en yakın zamanda hissederiz 🥰
Kubra_miray_szr 09Tugba_0909 ben 23 de hisettim 2 gebelik 🤗🤗erkekler biraz uslu kızlar daha hareketli ilk kızım çok erken harekete geçti bu erkek oyle degil Kimisi diyor ilk gebelik geç hissedersin ama alakası yok ben 28 haftadayım ikinci olmasına rağmen çok geç hisettim
09Tugba_0909 Kubra_miray_szr bakalım bizde 17 haftaligiz hanfendinin ne zaman harekete gecicegini bekliyoruz heyecanla 🥰🧿
mertveannesi2211 Kubra_miray_szr yaa benimde erkek hergun bugün artık hissedermiyim diye düşünerek kalkıyorum 23 deyince biraz ümidim kırıldı 🙂
Aksakal1907 @Hulus bende bu bı kaç gündür sol tarafımda hafif ağrılar oluyor özellikle yemek yediğim zamanlarda oluyor 18+3 üm sizin hissetmeniz nasıldı