Pirayeee 09Tugba_0909 16. Haftamda hissetmeye başladm. İlk gebeliklerde genelde daha gec hissedilir. Benim 2. Gebeliğm🥰
bahar-1903 09Tugba_0909 17.haftada hissetmiştim oda şans eseri oldu, elimi karnım a koydum uyanmıştım çok küçük seyrelme şeklinde olmuştu cok heyecanlanmistm😁🤲
Sevincceylan 09Tugba_0909 2 hamileliğim tam 18 haftamda his ettim pıt pıt yapıyor sadece 22 haftalığım şu an
09Tugba_0909 Pirayeee evet benim ilk gebeliğim bazen hafif kıpırdama hissediyorum oda sık sık değil yani hatta bazen kendi kendime diyorum niye yine hissetmedim o kıpırdamayi acaba bsiey mı oldu insanda çok farklı düşünceler oluyor
09Tugba_0909 Hulus benimde ilk gebeliğim 17.haftadayim çok nadiren kıpırdama hissediyorum oda bazen oluyor her gün değil
Hurinur 09Tugba_0909 korkma ilk gebeliğinse ben 27. Haftadayım yenş yeni hissediyorum birde kilon varsa eger geç hissedersin
09Tugba_0909 bahar-1903 insan artık o kipirdamalari hissetmek istiyor çünkü benim aklım hep onda acaba bişey mi oldu niye kıpırdamıyor diye 😌
bahar-1903 09Tugba_0909 bi kac hafta sonra daha da çok hissedersin, simdi 29+3 acayip hareketli hiç durmuyor sabah uykudan uyandırıyor beni😂😂
Tubiiiiif Bende 17+5 günlüm tam olarak ayırt edemedim ara birsey hissediyorum elimi koydum falan birsey hissetmiyorum cok istiyorum hissetmek inşallah en yakın zamanda hissediriz helarde geç hissetcem bende
09Tugba_0909 benimmdunyamm biz 17 yediyiz arada hafif hissediyorum ama tam olarak net bir şekilde hissetmedim daha