Elcnerdgn Canım 35+6da 2590ölçüm yapıldı kilosu doktorum banada 1hafta geri kilosu dedi. Daha fazla olması gerekiyor diyor doktorlar bütün morelim bozuldu Benimde cünkü benim bebeğim 1hafta boyunca hiç kilo almamıs
Elcnerdgn Srplbstn aynısını 2gün önce banada dediler ve morelim alt üst neden kilo aldıramıyorum kafaya cok taktım
EvAram Dlrcem benim 38 haftalık ve 2500 kilo doktor beni de korkuttu herşey normal kilosu geri diye bende ne yapacağım bilmiyorum bir de 2 haftada da kilo almamış sezaryen doğum da istemiyorum öyle bekliyorum 😔😔
Kekmez Dlrcem canım benim hiç bişey olmaz bebek 3000 3100 civarında doğar yeterli kilosu bence ben iki ay önce doğum yaptım normal doğum bebeğim 3100 gramdı çok rahat bir doğumdu zayıf bebek daha çabuk toparlanıyor
Hulyarecep Dlrcem canım bende haftaya nasip kısmet olursa İnşALLAH 36 haftalık oluyorum bende haftaya Nts ye bağlanacağım artık haftada 1 Nts ye bağlanacağız dedi tedbir amaçlı korkmana gerek yok bebek kalp atışlarına bakılıyor 🤗
Betus93 Hulyarecep 36 da mi baslattilar nst ye. Ben 28 den beri giriyorum😕benimki erken dogum riskinden dolayiydi ama buralarda 30 dan sonra nst ye aliyorlar
Hulyarecep Betus93 suan için gerek yok haftaya bir Nts sonucu görelim dedi canım Çatı muayenesini de 38de yapacağım dedi herşey yolunda gözüküyor cok şükür bakalım 🙏
Gmzegb Hulyarecep tok karna gitmen gerekiyor ve idrara sıkışık olmamalısın, cihaz sıkışıklığını sancı olarak algılamasın diye
Beratalpinannesii 35+1 2600 dedi 1 hafta geriden geliyo benim de kilosu ishal çok oluyorum bugün nst var doktoruma diycem ilaç versin
FundaMuminCoskun Sımdı doktordan geşdım 35+1 im 2400 cıktı kılosu 34 hftyla uyumlu ama sorun degıl dedı zayıf bı bebek olacak dedı
Fatmadeniz Kuzeyinannesielaa özeldemi devlettemi sezaryen olucaksınz 38 de benımde ikinci Doğum olucak ilki sezaryen
Maviss35 Dlrcem minyondur canım:) niye moralini bozuyorsunki belki çok zayıf doğacak ama sütün yarayacak tombiş bir bebiş olacak :)
Dlrcem Kızlar bugün kontrole gittim.35+6 olduk. Geçen hafta 35+0 da 2400 civarı ölçmüşlerdi. Bu hafta 2700 ölçüldü. Nasıl sizce. Sadece karın çevresinde var gerilik. Diğer ölçümleri hep normal