Kızlar 38. Haftadayım kız bebiş bekliyoruz varmı biz gibi bekleyen hiç belirtimiz yok yada benmi anlamıyorum 🤦🏼♀️ Yürüyüş hurma devam ama tık yok
38 haftalık hamişler belirtiniz var mı
38+2 , hiç bişey yapmıyorum daha zamanımıza var bence , 40 hafta içeride kalsın bebiş
39 u geçtim hala tık yok hamile gibi bile hissetmiyorum 🤷🏻♀️
Nehiryusuf1 38 hafta aynı bende de tık yok yürüyüş vs yapıyorum ama bazen adet sancısı gibi gidip geliyo salı günü kontrolmz var baklm nolcak
Nehiryusuf1 ya ben de 37+3 um ama kasilmalar oluyor baska bir sey yok ama düzensiz ama cok güçlü oluyor oldugu zaman
38+3 hiç belirti yok ama çatı muayenesi oldum sezeryan olcakmışım mecbur
Nehiryusuf1 temmuzun 3 üne gün verdi ama o. Zamana kadar suyun sancım olmazsa alacak olursa önce dedi sezeryana ama dün çok kötü çatı ağrım baskı vardı çıkacak gibi hissettim bugünde çok rahatım inan hiç yüküm yok gibi
Nehiryusuf1 yarın tam 38 olacağım bende de hiç bir şey yok 😂
beyzanuruzumcu8087 bendede tık yok çatı muayenesinden sonra nişan gelir ağrı olur dediler yok yok yok😄
ilkkalpatisi allah kolaylık bersin hepimize 41-42 görenler var çok zor
Siracinannesi birden gelir belki tek umudum😄 erken diyo bazılarıda öyle olduğunu düşünmüyorum
sema_altas55 bende aynı ama çok çok hafif varla yok demecek kadar az 2 saniyelik ağrı oluyor bende salı günü gidicem bakalım
Eslem_1 al benden de o kadar ama geceleri zor 😞
Nehiryusuf1
Ay ben az daha kalsın istiyorum artık. 🤭 Ağrılarım kasılmalarım başladı, hissettikçe erteleyesim var 🤭
Nehiryusuf1 benim ilk hamileligimde de hiç belirtim olmadan 40. Haftada bı gece geldi galiba bu da abisine benzeyecek 😂
Siracinannesi su mu geldi hiç belirti olmazsa ne olacak Acaba nereye kadar bekleyeceğiz ben de bunu merak ediyorum 😀39+1 deyim en ufak belirti yok
Nehiryusuf1 bende 39+5 haftalığım 3haftadır yalancı sancılarım var yürüyüş yapıyordum onuda bıraktım artık kızım nazlı çıktı gelmiyor 🙄🙄
Eslem_1 yok kuzum ağrım başladı uyutmadi değişik bişey var hissettim lavaboya gidince çok az kan geldi dedim doğuruyorum heralde 😂 baktım sancılarım da sıklaştı acile gittim yarım saatte doğurdum 😂
Eda_65 benimde öyle sanırım bu sene herkes geç doğuruyor 😄