38+2 , hiç bişey yapmıyorum daha zamanımıza var bence , 40 hafta içeride kalsın bebiş

39 u geçtim hala tık yok hamile gibi bile hissetmiyorum 🤷🏻‍♀️

Nehiryusuf1 38 hafta aynı bende de tık yok yürüyüş vs yapıyorum ama bazen adet sancısı gibi gidip geliyo salı günü kontrolmz var baklm nolcak

Nehiryusuf1 ya ben de 37+3 um ama kasilmalar oluyor baska bir sey yok ama düzensiz ama cok güçlü oluyor oldugu zaman

Nehiryusuf1 temmuzun 3 üne gün verdi ama o. Zamana kadar suyun sancım olmazsa alacak olursa önce dedi sezeryana ama dün çok kötü çatı ağrım baskı vardı çıkacak gibi hissettim bugünde çok rahatım inan hiç yüküm yok gibi

sema_altas55 bende aynı ama çok çok hafif varla yok demecek kadar az 2 saniyelik ağrı oluyor bende salı günü gidicem bakalım

Nehiryusuf1
        Ay ben az daha kalsın istiyorum artık. 🤭 Ağrılarım kasılmalarım başladı, hissettikçe erteleyesim var 🤭

Nehiryusuf1 benim ilk hamileligimde de hiç belirtim olmadan 40. Haftada bı gece geldi galiba bu da abisine benzeyecek 😂

Nehiryusuf1 bende 39+5 haftalığım 3haftadır yalancı sancılarım var yürüyüş yapıyordum onuda bıraktım artık kızım nazlı çıktı gelmiyor 🙄🙄

Eslem_1 yok kuzum ağrım başladı uyutmadi değişik bişey var hissettim lavaboya gidince çok az kan geldi dedim doğuruyorum heralde 😂 baktım sancılarım da sıklaştı acile gittim yarım saatte doğurdum 😂