Hilalhayrettin25 Benimde bugün sabah nişanım geldi kızlar.. ama benim adetin ilk gunu gibi yoğun kırmızıydı 40+4 oldum pazartesi zaten yatış verecekler sancım vs. Yok suyumda gelmedi bakalım yarın belli olur bazı şeyler
Harleyqueen Kizlar bugun belimden kasiklarima siddetli bi agri girdi saniye surdu gecti dakika tutuyorym 20 dakika oldu duan normalim bidaha olmadi ne oluyo bu
Kbrbrhnn Cicolation Sağ ol canım Allah razı olsun, inşallah bakalım hayırlısıyla doğurayım da anlatırım 🤭
Nunu19 Kbrbrhnn cati ağrın kaçıncı haftada başlamıştı doğuma yakın mı yoksa çok önceden mi :) bende 33 haftada başladı bu yüzden kafam karışık
Kbrbrhnn Benjaminannesi Yok valla damla gibi değildi, lavaboya gittim afedersin ama klozete oturur oturmaz birden aktı gitti. Yarım çay bardağı kadar vardı herhalde kanla karışık şekilde
Benjaminannesi Kbrbrhnn haaa benim ki kacirmaymis demek ki bir türlü gelmedi bu çocuk Haziran sonuna kadar gelseydi iyiydi 😂😂😂 rabbim sakinsin inşallah sizi
Altnzeynep Kbrbrhnn 38+1 ve şuan aynı durumu bnde yaşadım hastaneye gitmeli miyim acaba ya çok korkuyorum ilk doğumum
Kbrbrhnn Altnzeynep Ben gitmedim canım, nişan gelince gitmek gerekmiyor diye biliyorum ama sen bilirsin tabi için nasıl rahat edecekse öyle yap ☺️
Kbrbrhnn Altnzeynep Rica ederim canım bekle bakalım. Ağrın oluyor mu bu arada 🤔 Benim nişan geldiğinden beri ara ara kasığıma ağrı girip çıkıyor. Adet sancısına benziyor ama bir tık daha şiddetli gibi