Kbrbrhnn Sabah 6 civarında bir akıntı hissedip lavaboya gittim, nişanım gelmişş. Bakalım nasıl bir süreç bizi bekliyor, çok heyecanlıyım ☺️ Var mı tavsiyesi olan ☺️
Ceyduygu Kbrbrhnn Büyük oğlumda benimde 39+4te nişanım geldi39+5te dogurdum. Bol bol duşta özellikle squat yaptım ve merdiven çıkmak çok işe yarıyor
cey_gul Kbrbrhnn 😌😌 Tam olarak renk ve yapısı nasıl herkeste farklı mı oluyor merak ediyorum 39+5 teyim sümüksü sarımsı bir akıntı geldi hafta içi ama hala sancım yok :(
Kbrbrhnn zennure-45B Özellikle bir şey yapmadım ama birkaç gündür günaşırı ilişkimiz oldu canım, onun dışında egzersiz falan yapıyordum son zamanlarda. 2 gündür de çatı ağrım artmıştı ☺️❤️
Nunu19 Kbrbrhnn cati ağrın kaçıncı haftada başlamıştı doğuma yakın mı yoksa çok önceden mi :) bende 33 haftada başladı bu yüzden kafam karışık
DAMLABERBER Arkadaşlar bir şey sorucam ben daha 31 haftalık hamileyim ama vajinal kasılmalar var hele sabah yataktan kalkarken artıyor sizde de oldu mu acaba?
Kbrbrhnn DAMLABERBER Nasıl bir kasılma canım tam olarak, neye benziyor yani o ağrı 🤔 Yani yalancı kasılma da olabilir tam olarak bilmiyorum ama
Kbrbrhnn cey_gul Hani afedersin meni var ya, ona benziyordu ama ondan bir tık daha yoğundu ve içerisinde kan da vardı, kahvemsi tonda kan ile karışık geldi
Ceyduygu Kbrbrhnn Yok tabi aksine doğumu kolaylaştırır ve hızlandırır sancinizin durumuna göre hastaneye gidersiniz :)
DAMLABERBER İlk hamileliğim kasılma nasıl olur bilmiyorum ama kasıktan aşağıya doğru kramp gibi giriyor aşırı derecede ağrı yapıyor bir de
Gulsum_9897 Kbrbrhnn benim hamilelik boyunca akıntım hep ve fazla olduğu için nişan geldiğinde ayırt edemezsem diye çok korkuyorum 🥺
Kbrbrhnn Gulsum_9897 Akıntıdan farklı olur illaki, yani benimki farklıydı. Sümüksü yapışkan bir kıvamı oluyor canım, bir de kahvemsi veya kırmızımsı kan olur içerisinde
Kbrbrhnn Usenmezz99 Sümüksü ve yapışkan bir kıvamı vardı canım, ayırt edebilirsin diye düşünüyorum. Benim de akıntım oluyordu ama nişan ayırt edilebilecek şekildeydi