benimmdunyamm Sehrbnon122 görürsün inşallah canım 25 den sonra yüz hatları falan oturuyor sonralarında daha net oluyor 🥰
Sehrbnon122 benimmdunyamm ben daha 16 haftadayım yaa insallah sağ salim o haftalara gelirim biran önce
Minigim38 Sehrbnon122 ben ilk renkli ultrasyonumu 16 da aldim cinsiyetinide ögrenmistim özel hastaneye gidersen renkli veriyor. Devlete gidersen siyah veriyor
benimmdunyamm Sehrbnon122 özele söylesen renkli gösterir devlete mi gidiyorsun renkli görebilir miyim de yüzü pek net olmaz ama yine de siyah beyazdan iyi anlarisn
Sehrbnon122 Minigim38 ben hep özele gidiyorum canım ama dün 16 oldum cinsiyetleri de ögrendim ama renkli ultrason sormayı unuttum yaa
Sehrbnon122 benimmdunyamm özele gidiyorum canım ben ama sormayı unuttum renkli falan bu defa gittiğimde sorucam
Elfs benimmdunyamm bilmem benimkinin ultrason fotosundan dolma gibi burnu vardı koca koca yanaklar burnu normal doğdu yanaklarda çok büyük değil
Usnac1995 benimmdunyamm ben sordum renkli görebilir miyim diye detaylıda görürsün dedi burda yok falan dedi. Hangi hastaneyr gidiyorsunuz istanbulda mı acaba
benimmdunyamm Usnac1995 İstanbul’da yaşamıyorum canım ayrıca özel hastane göstermek zorunda ne demek detaylı da görürsün