benimmdunyamm 🤣🤣kızımı gördüm dün baya netti yüzü yanak olarak doğacak sanırım doğunca da öyle mi olur
iremss benimmdunyamm evet bnm kızımda yanakları bariz belliydi doğdu koca yanak minnak dudak olarak ❤️❤️❤️
qnsmLk benimmdunyamm ay bunu bana teyzem yapmıştı teyzemle aramda bir hafta var o erkek bebeğine ben kız bebeğine hamileyim. Ultrason kağıtlarımızı eline aldı ve dediki bak benimkinin erkek olduğu ne belli nasıl iri duruyor😀😀 teyzem benden 1 hafta önce doğurdu 2.600 ben doğurdum 3700
Hickimsee benimmdunyamm Benim öyleydi 27.haftada ultrasonda yüzü çok netti sırf yanaktı doğduğunda da öyleydi 😂
Usnac1995 Kızlar ben 25. Haftadayım ama doktor hiç renkli göstermiyor. Sizin gittiğiniz hastanelerde hep renkli gösteriyolar mı. Anadolu yakasında varmı tavsiye edeceğiniz doktor
benimmdunyamm Usnac1995 benim doktor da ben söylemezsem göstermiyor ben her gittiğimde yüzü gorunuyor mu diyorum öyle diyince gösteriyor yoksa kendi gel renkli göstereyim demiyor 🤣
Deletedmom987 Ya benimki de öyle duruyor kilosu 2700dü 34+6da. Yanak olarak dünyaya gelecek sanırım 🤭
Usnac1995 benimmdunyamm ben sordum renkli görebilir miyim diye detaylıda görürsün dedi burda yok falan dedi. Hangi hastaneyr gidiyorsunuz istanbulda mı acaba
Elfs benimmdunyamm bilmem benimkinin ultrason fotosundan dolma gibi burnu vardı koca koca yanaklar burnu normal doğdu yanaklarda çok büyük değil
Sehrbnon122 benimmdunyamm ayyy kurban olurum yaa cok tatlıdır eminim bende ikizlerimin yüzünü görmeyi cok istiyorum yaa :((
benimmdunyamm Sehrbnon122 görürsün inşallah canım 25 den sonra yüz hatları falan oturuyor sonralarında daha net oluyor 🥰