La_Liberte babymoomss belki vardır siz farkında değilsinizdir. Hem her gebelikte belirti de olmuyor ki ☺️
Babysharkk babymoomss benim elimde hamilelik testi yok diye adetime üç gün kala ovulasyon testi yapmıştım acaba olabilir mi diye aynı böyle çıkmıştı ve üç gün sonra kan testinde hamileydim 🫠
babymoomss Babysharkk iki gündür benimde bu şekilde çıkıyor silikleşme falanda yok hatta hiçbir belirtim yok sadece hafif adet sancısı gibi eczaneler açık olmadığı için test de alamıyorum bekliyecem artık pazartesiyi yarın birdaha bi ovulasyon yaparım bakayım oda pik çıkacak mı
Babysharkk babymoomss yani benim uzun bir deneme sürecim oldu bebek için gerçekten boş yere umutlandırmak istemem ama her türlü testi her türlü zamanda yaptım hatta şaşırmıştım ilk defa pik çıkmıştı adete yakın ama doğru olduğunu düşünüyorum bu şekilde hamilelik öğrenen cok insan var :) inşallah gönlünce olur acilden de kan verebilirsin özel bir hastaneden hemen çıkar bekleyemiyorsan
Yunni babymoomss ne, zaman batırdın bilmiyorum yumurtaama gördüysen 2 3 gün üst üste ilişki yap, canım diğer gün de çatlama, varsa hamile kalma imkanın olur
Zeyfat17 babymoomss yumurtlama testleri doğru sonuç vermiyor malesef vaktinizi boşa harcamayın o çöp testlerle stresten başka bişi yapmıyor
Yunni Kbra_enes24 bu benim instagram hesabım oradan, da, yazabilirsin canım. Bir ameliyat geçirdim ondan sonra bende aldığım testle yumurtlama takibi yaptım öyle gebe kaldım
Gzmklncc babymoomss birisi de aynı böyle olmuş kanda çıkmıştı isterseniz kan verin 1 hafta olunca verseniz net olur diye biliyorum