ikimelekannesii22 babymoomss eşinle sorunlarınızı hallettin mi halletmeden bebek için acele etmeseydin
babymoomss ikimelekannesii22 yaklaşık 4 aydır burada yoktum eşimle sorunlarımı hallettim ben ailesiyle yaşıyordum diye sorunlarım vardı çok şükür kendi evimdeyim maşallah eşimle aram mükemmel
Mucizebb babymoomss Cnm bnde bu sekil ögrendim gebeligimi hata senin sayende ovulasyon testi almistim ilk denemede de tutmustu inslah bebis vardir
Ozge babymoomss ayy hatırlıyorum sizi. Hemen test alın bizi de haberdar edin. İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz 🌸
babymoomss Ozge inşallah ama eczaneler kapalı nöbetçi eczane çok uzak olmazsa acile gidip direk kan vereceğim
mommyzx babymoomss bugün eczaneler kapalı değilki bütün eczaneler cumartesi açık olur pazar günü kapalı olurlar
Kizilkafaa oznur-41 Eski eczacı olarak tek pazar günleri izinli oluyorduk. Cumartesi günleri açıktır 🙏🏻
Tusami mommyzx oturduğumuz yere göre değişiyor, benim evim araştırma hastanesinin dibinde ama tüm eczaneler Cumartesi kapalı, ama yine Cumartesi merkezde çarşıda tüm eczaneler açık . Aynı şehirde böyle yani
Evinasya babymoomss ayyy benim de ovulasyon testini yaptım böyle çıktı, sonra hamilelik testi yaptım hamileyim şimdi Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Yunni babymoomss yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdiğin günden 17 gün geçtiyse hamilelik test yap belli olur
La_Liberte babymoomss ya sizi umutlandırmamış gibi olmayayım ama ben hamile olduğumu normal gebelik testi ile öğrendim. Sonra meraktan ovülasyon testi de yaptım aynen böyle çıkmıştı. inşallah hayırla hamilesinizdir 🥰