SemaArin 7 ay sonra hamile kaldim aslinda biz isdemiyoduk korunuyoduk sonra annem ve annem tarafi dogur dedi bende isdemiyorum dediyim zaman o zaman cocuk yapmayacakdinsa neden evlendin sonra konum konwuya ewimin sorunu oldugunu soylediler annem kizimda sorun yok damadimin sorunu var cocugu olmuyo diyodu bazende ewi kizima yakin durmuyo diyodu. bize geldiyi zaman suni mayalanmaya hamile kalma bawqasinin cocugunami bakacaksin falan ama evleneli 2 ay bile yokdu bana diyodular suni mayanmayi kabul etme ama gercekden oyle biwey yokdu sadece bir muddet isdemedik isdemedigimiz icinde yawamadigimiz olay kalmadi ama ewimin ailesi bizi anlayiwla karwiladi ama malesef benim ailem aksini yapdi yinede yapmayacakdiq ama annem komwusuna ewimin problemli oldugunu ve dokdora gitdiyini soylemiwdi ve annem benim uzerime geldiyi zaman ben cocuk nerden olsun demiwim ama ben oyle biwey soylememiwdim hatta istemiyoruz hala genciz yollar acildikdan sonra bal ayina cikicaz ama annem sogalsun yalandan herkese herwey soylemiwdi ve bunuda hic sevmediyimiz akrabamiz ewime soylemiwdi senin cocugun olmuyomu diye sonra ben anlemle soyuq davranmaga bawladim herkesin icinde kizim beni sevmiyo saymiyo evine gidiyorum yuzume bile bakmiyor ama bana yaptiklarini soylemiyodu bize geliyodu habersizce bende evde olmuyodun herkesi diyodu kizimin evine gitdim kapiyi acmadi ama demiyoku habersiz gitdim bende evde yokdum dedigim zaman yalan soyledigimi duwunuyodu nese boyle oldugu zaman araya mesafe koydum sobra 2,3 ay konuwmadi ben hamile kaldim tebrik etmedi bawqalarinin yaninda kizimin cocugu var bawqalarindan duydum bide bunun icin problem yaratdi sonra ewim kapilarina gitdi (ben her akwam aliyodum yapdiklarina ramen annemi babami kardewimi ozluyodum kardewimle ewim cok yakindi kardewimilede aramiza girdi) annem babam bize geldi ewim konuwdu annemle babam eski konulari acmayalim dedi ewimde rica etdi bizim evimizde ailemizde olan sorunlari kimseya anlatmayin onlarda tamam dedi ama hic birini yapmiyolar yinede ewimi beni kizdiracak bizi utandiracaq weyler yapiyolar neyse kusura bakmayin cok uzatdim.