Kb_plt Ebissss rahimde sıvı birikmesi ne neden olmuş üstünede hamile kalmışım, başta dış gebelikten şüphelendiler daha sonra doktor değiştirdim o yakın takibe aldı bir kaö hafta içinde de gebelik mevcut dedi
Ecemmsavas SemaArin ben 3. Adetimden sonra ki.ay hamile olduğumu öğrendim 🤰 çok şükür şimdi ise 30+4 olduk oğlum ile❤️🧿🤍
Semanurclskn SemaArin Evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım düşük yaptım, düşükten 8 ay sonra tekrar denemek istedik ilk denemede tekrar hamile kaldım şuan 38 haftalığım oğlum olcak inşallah 🙏😊
Morkelebek26 merve2746 12+4üm ben biraz biraz hafiflemeye geçiyor bazen. Bazende çok şiddetleniyor ben biraz annemin bana olan hamileliğine benzemişim eğer tamamen benzediysem inşAllahhh 3.4. Aydan sonra geçer diyor bakalım 4 gözle bekliyorum 🤲🤲
sacmalamakizim Smyye1B Ya bende aslında hemen olmaz diyordum ama bir yandan da istiyordum biraz adetime de 4 gün vardı içimde bir şüphe oldu belirti vardı yok ya diyordu bir yanım ama hemen tutmuş 😂 kaç aylık sizinki 😊
Handemiiiy Ayda,istedikten sonrada 5. Aya tekabül ediyor,aslnda çikolata kisti için visanne kullanıyordum hiç adet olmuyordm 2018 den beri.evlendm bi kaç ay daha kullanıp doktor kontrolüyle bıraktım zaten kistimde çok küçülmştü,sonra 3 ay folik asit kullandm gebe kalamadım korktum tabi doktora gttm bi sorun yok fakat tiroid oldğnu öğrendm snra tiroid ilacına başladım 1.5 ay kadarda onu kullandm tiroidim düşmüş demekki hemen gebe kaldm.belkide baştan tiroid oldğnu bilip ilaca başlasaydm daha da erken olacaktı.Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰