Venus2022 Kkkrks En hayırlı zamanda döner inşaallah 🤗 Benimki içinde çok erken dönmüş tekrar değişir dediler ama hala aynı pozisyonda, 35 e kadar döner sizinde inşaallah, şimdilik erken gibi 🙂
miraninannesii Kkkrks sağ sağlım kucağımıza alalım da canım doğum şekli hiç ondnli değil rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah ❤️
Hamile_anne27 Mirzaaninannesiii canım döndüğünü nasıl anlıyorsunuz. Benim bebeğin kafası sağda. Sola doğru uzanmış
Mirzaaninannesiii Hamile_anne27 30 haftalikken kontrole gittiğimde makat gelişti, 34 te gittim baş geliş dedi doktor yani ne ara döndü pek te anlamiyorsun
Ervibay Kkkrks Benimde ilk bebegimde 31. Haftada tersti hatta turkiye’de doktora gidiyordum o bana eger donmezse mecburi sezeryana aliriz demisti. Fakat Yurtdisina gidince ordaki ebe bana bol bol havuzda yüz dönmezse biz elimizle ceviririz demisti . Iki kere yuzmeye gittim ve bebegim donmustu bi kac hafta sonra kontrolde soylemislerdi
Karali Bende 36. Haftama girdim bebegim ters donmemis 2 normal dogum yaptim bunuda normal istiyorum bende sezeryan olmaktan korkuyorum benim gibi olupta sonradan donen varmi acaba donmesini cok istiyorum
Semanurclskn Kkkrks banada ayak gelişli sezaryen olur dedi doktor 36.haftada baş aşağı dönmüştü normal doğuma döndük 38.haftadayız