Deletedmom_13 Merhaba kızlar, araliki oruç uygulamasına indirip, diyet yapan var mı aranızda? Fayda veriyor mu .(Gebe değilim)
Dygsnkgl Deletedmom_13 saatlerine uyarsan diyet değil aslında sağlıklı yaşam şekli ve harika bence gebelikten önce dönem dönem yaptım bedenime mideme okadar iyi geldiki
Feyza-nur Deletedmom_13 uygulama filan indirmedim ama aralıklı oruç yaptım yaklasık 8 ay ve yanındada spor yaptım 10 kilo vermiştim yap sıfır hep kas şeklinde bana dönmüştü
Dygsnkgl Deletedmom_13 benim kilom aynı cıkıyodu ama yağdan gittiği için incelme olmuştu bide o dönem leslie 3 mile yaptım aralıklı oruç uygulamasını indirin karatay diyeti diyolar aslında youtube da anlatımlı videolar var aralıklı oruçla ilgili Gün içinde 2 tane sağlıklı öğün yapıyoruz. Ve en az 16 saat aç kaliyoruz. 18 saat aç kalmak isterseniz 6 saatlik bir yeme pencerisinde 2 sağlıklı öğün yapın.
Meryemim_ BirHatun nasil yaktın ya canim ben kilo veremiyoeum ya yaklaşık 1haftadir yapiyorum oyle 12aksam 7gibi iki kez ve 2,5 litrə su ama yok kilo veremiyoeum morelim bozuldu akıl ver bana
BirHatun Deletedmom_13 2.5 falan işte 12 de kahvaltı en geç altıda akşam yemeği makarna pilav şekeri kestim sabahları iki dilim tam buğday ekmeği yedim bol bol yeşillik tükettim paketli hazır gıda hiç yok bol bol su sade kahveler ara öğün meyve vs bide dukan birası yaptım içtim hergün tarifi de şöyle : Yeşilçayı demledim içine limon maden suyu koydum gün içinde içtim son olarak bol bol kiraz sapı kaynatıp suyunu içtim Ama bebe geleceği için maalesef bi süre ara vermek zorunda kaldım devam etsem rahat 20 kilom giderdi 🥳
Dygsnkgl Deletedmom_13 evet bende canımın cektiğini zaman zaman saatlerime uyarak yedim kacırdıysam açlık saatini yeri geldi uzattım zaten şekeri karbonhidratı azaltınca yediklerimize biraz dikkat edince bol su tabi gidiyo kendiliğinden
Deletedmom_13 Dygsnkgl ben normalde akşam 6 veya 7 gibi yemeyi keserim sabah 13 de falan uyanırım oruca ayak uydurdum sanırım 😅 fark etmeden
Baharius Deletedmom_13 instagram hesabı drrenginborekci takip edin ve attığı postlardaki yorumları okuyun size çok faydası olacaktır. Aralıklı oruç ile alakalı aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Doktor hanımı takip ederek hem zayıflayan hem sağlığına kavuşan çok kişiye şahit oldum. Gebelikten önce ben de yapıyordum, gebelikten sonra da yavaş yavaş tekrar o düzenime dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Behiye89 Deletedmom_13 ben yaptım canım. If diyeti olarak geçiyor. Harika kilo verdim yürüyüş ve sporla. 72 de 60 a düşmüştüm❤️🌸