kahvesever__ Arkadaşlar bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz ben 2 günde bir yıkıyorum ama eşim her gün yıkayalım diyor sizler kaç günde bir yıkıyorsunuz
Kader1202 kahvesever__ Eğer dışarı çıkarırsak gün farketmeden her geldiğimde yıkarım onun dışında normali ben de 2 günde bir yıkarım.4.5 aylık oğlum ❤️
2Bebek1Anne kahvesever__ 40 ı çıkana kdr hergün yıkadık 40 ından sonrada yaz olduğu için hergün yıkamaya çalıstım sonrada 2 günde bire yıkamaya başladım 🤦🏼♀️ 3 yas olcak hergün yıkanmak istiyor bi bakıyorum banyoya girmiş 😭😭😭😭
Dark kahvesever__ 2 günde bir yıkıyordum yazın. Her gün yıkayınca teni kuruyor 1 yaşında şimdi belloi olmuyor kafama göre
Deletedmom623737 kahvesever__ ben 2 günde bir yıkıyorum gün içinde de zaten sürekli ellerini, ayaklarını, yüzünü, yıkıyorum hep
Esmaonur kahvesever__ 2 ay 10 günlük oğlum. Her akşam gece uykusuna geçmeden 8-8.30 gibi yıkarım daha rahat uyuyor. Bazı günler sabah kalktığında da yıkarım rahatlasın diye. Havalar sıcak malum isilik olmaması için her gün mutlaka yıkıyorum
zeytinkiz kahvesever__ hastaneden eve geldikten sonra başladım 5.ayına kadar hergün yıkadım akşam uyumadan önce. 🤭 2 ay gün aşırı yıkadım sonra günde 2 sefere cıktık 😆 2 aydır günde 2 bazen 3 kere dusa giriyor çünkü eliyle herşeyi yemeyi seviyor bende serbest bırakıyorum. Kızım 9 ay 10 günlük 🤭😇
Stuna kahvesever__ 1.5 yaşına kadar istisnasız her akşam yıkadım. Uyku rutininin bi parçası daha rahat uykuya geçiyorlar. Sonra 2 günde bir şimdi 26 aylık çok sıcak değilse 3 günde bir yoksa yine gün aşırı yıkıyorum.
2Bebek1Anne kahvesever__ aşırı kötü bi durumdu komşular sesini duyunca gelip çocumu dövüyorsunuz diyordu yok gelmişken yardım et yıkıyoruz diyorduk 😂😂😂😂😂😂😂