Tugce3441 Kızlar benım evım dubleks ters alanım bıraz dar 12 ay sonra taşınacağım oda yapacaktım tanıdıklarım taşınacaksın ne gerek var o mobilya sök tak zarar görür dedıler ve ıkıncı sorum anne yanı beşikleri pahalı zaten kısa süre yanımda yatacak bebek arabalarına öyle arkadaşımda var hiç kullanmadı ailesine gitti doğuma şimdide memlekete gidiyorlar bana dedı sana satayım yarı fıyatına acaba alsam olur mu millet Güler mi 2. El diye sonuçta onlara o kadar para vereceğime daha çok kıyafet alırım
MeriHera Tugce3441 insanları asla memnun edemezsin canım bırak ne düşünürlerse düşünsünler, gülen olursa da o zaman onlar alsınlar sana beşik ayrıca söylemek zorunda değilsin ki 2.el aldığını madem rahatsız olacağını düşünüyorsun
Bestegkcegul Tugce3441 ne alakası var canım kimse gülmez tabiki millet için yaşamıyoruz bende aynı düşüncedeyim ve sanırım öyle yapcam bende bebek arabasını ve anne yanı beşiği mantıklı olan en temizinden kullanılan bulmak bebek sonuçta büyüyo ömür boyu kullancak değil bu tür şeyleri canım
Kubra_miray_szr Tugce3441 aklın zehir gibi çalışıyor valahi al ne olacak sanki ikinci el zaten temiz kullanmıştır arkadaşın bu zamanda para toplamaya bak sen milete bakma miletin gözü yüksekte 🤗🤗
eslemsi Tugce3441 ben besigi bile 2.el aldim magazadan almisim gibi kimse anlamaz yani demedigim surece. Ohle temiz seyler var ki neden almayayim. 500 lira besigin sifiri ben 250ye mal etmis oldum kargosuyla beraber. Ana dizi aldim birde sifiri yine 600 700 vardi 120ye aldim oda yepyeni magazadan alinmis gibi geldi. Kiyafet almiyorum 2.el ama bu tarz seyleri aliyorum. Simdide bebek arabasi alicam
Tugce3441 MeriHera kımseyı memnun edemem orda haklısınız boşu boşuna 2 aylık şeyler ıcın o kadar para vermek istemiyorum
Kader__r Dediğin gibi çok az bi süre kullanacaksın çok para vermeye gerek yok senin içine sinen bişeyde al herkes bisey söyler zaten yeni de olda ikinci el de olsa
irembzc Kullanılmamışsa 2.el olduğunu kimse anlamaz ve söylemek zorunda da değilsin beğendiysen al gitsin
Tugce3441 Bestegkcegul ve sıfır çok pahalı çok gereksiz buluyorum ikinci el temiz çok güzel şeyler var dolap uygulamasında
Hamile_anne27 eslemsi aynen canım ben de öyle yaptım. Hem evim kira hem de maddi açıdan dolayı çoğu şeyi ikinci el aldım. Kıyafeti bende ikinci el almam ama. Beşiği örümceği mama sandalyesini puseti falan ikinci el aldım tertemiz valla. Millete göre yaşanmaz hem kimseye hesap vermek zorunda değiliz.
Acemianneee08 Tugce3441 ben 2. El aldm kuzum ve inan yepyeni duruyor covide denk gelip alıp kullanamamış aileler . Kimsenin filri umrunda olmasn arabanın tüm parçaları söküpv yıkanıyor istersem kuru temizlemeye de verirsin ben makşneye attm
melikenehir Tugce3441 insanların ne dediğini umursamayin bende bebek arabasını 2.el almistm sıfırdan farksizdi
nnnaaz Şahsen bende beşik araba 2ci el düşünüyordum ama kayınvalidem yeni al dedi. Biraz araştırıp beşiği park beşik olarak seçtim 4 yaşa kadar kullanılıyor, arabayıda pusetli kabin boy katlanır seçtim oda 5.6 yaşa kadar kullanılabilir.
yaseminarasays Tugce3441 hiç de bir şey olmaz içindeki örtüsünü falan yıka benim de oğlumdan kalma anne yanı beşiğim içindekileri güzelce yıkadım bebeğimi bekliyorum
Sulesaglam Tugce3441 3 sene önce kızıma almıştım letgodan bebek arabasını yeni gibiydi ve pusetli felan 350 TL ye almıştım o zaman şuan tekrar hamileyim ve bu bebisimdede onu kullanicam bu zamanda artık 2. El normal
Nilufar_1996 Oda yapmamak mantıklı şimdilik mobilya gerçekten sok tak yaparken yıpranıyor. Bebek Arabası alabilirsiniz kime ne bende ikinci el aldım dolap uygulamasından.