Diren 2kedi1beybi 5+3 le bugun gttm ultrasonla goremedi cnm. Daha erken istersen alttan muayeneyle bakalm istersn haftaya tekrr bakalm ddi. Ben alttan muayeneyle baktrmadm haftaya gelrm ddm.
2kedi1beybi Diren bende istemiyorum açıkçası biseyde yapmayacak muhtemelen ama hiç gitmediğim için merakta ediyorum çok kararsız kaldım
Diren 2kedi1beybi bir hafta gec grunsun bnm icin sorn dgl. Aslinda ben grnmycgni tahmn etmistm. Sdce folik asit icin gtmistm. Bide doktr 1000 degerler de genellille grnmuyr ddi. Bnmde 1118 di degerm.
2kedi1beybi Yildiz028 inşallah bende görürüm yarın çok erken gibi geliyor ama sorun varsa en azından bileyim diyorum erkenden
Berika8 Beyza-M ultrason görüntüsü varsa paylaşır mısınız bende bu gün gittim ama doktor ultrason görüntüsünü vermedi daha küçük diye kıyaslama yapmak istiyorkm gördüm şeyle 🙏🏽
Cennet-Kokulum 2kedi1beybi 6 haftalıkken keseyi, 8 haftalıkken bebeği görmüştü doktor. Yani yarın görünmezse bile korkma bir kaç hafta daha bekleyip öyle git. Doktor sana söyler zaten. Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸
Sinem5441 Bende bugün doktora gittim.6 hafta 2 günlük hamileyim kese göründü ama bebeği göremedik.Geç döllenme dedi doktorum.Betam en son 10 bin küsürdü.Bebeği göremeyince biraz üzüldüm açıkcası normal ultrasonla baktı sizce normal mi.
Elifinbezelyesi Sinem5441 bende bugün gittim doktora canım 6+1 günlük şuan 16 mm kese var ama bebek görünmedi şuanlık boş dedi 10 güne yine gidicez. İnşallah görünür 🤲🏻 Ama ilk kesemi 4 haftalıkken gördü 5 mm olarak . Bugün vajinal ultrasona girdim öyle göründü umarım görünür bebişlerimiz 🫶 çok üzgünüm bende 😢
Yildiz028 Sinem5441 ayniyiz 6+2 bende keseyi gordum sadece. bu hafta cuma gidicem insallah gorurum bebegi.
fbusra Bende 5 haftalıkken keseyi gördü 6 da kalp atısını duydum bol bol su iç ve ıdrare sıkışık ol baya ıdrar kesen şişimce rahim yukarı cıkıyormuş
Nidabyk0 2kedi1beybi 8+2 hamileyim. İlk kontrolde doktorum ultrasonda görünmeyebilir korkma demişti ama 4+2 de kese göründü. 6+2 de kalp sesini duyduk çok şükür🤲🏻
bahar-1903 2kedi1beybi Ben 6+1 de gittim göründü kese, ama çok küçük olduğu için kalp atışı duymakta zorlanmıştı doktorum.
Beyza-M Berika8 https://resimyukle.io/r/PAIPkFcXJC böyleydi canım 4+2 de bak bakalım benzerdir Bu da 6+3 te ki halı kese boyu yok ama bebiş var kalp atışını dinlemiştik https://resimyukle.io/r/kmFM3hPlA0
Sinem5441 Elifinbezelyesi Benimde kesem 14mm ama daha bebeği göremedik normal ultrasonla baktı keseyi gördü sadece.Bayramdan sonra gel hem bebeği görelim hem kalp atışlarını duyalım dedi.Zaman nasıl geçicek bilmiyorum.Bende merak ediyorum bizim gibi yaşıyanlar var mı diye 😞
melikenehir Pamugum02 gecen pazar gittim görünmedi değerlerim 700 çıktı sali günü çağırdığında 3.5 mm büyüklüğünde gördü keseyi ama çok küçük olduğu için haftasını söyleyemedi