FatmaNur_27 Momy1 yok en başından beri normal planliyoduk iki kat kordon boynuna dolandigi için mecburen sezeryan oluyorum
FatmaNur_27 elf_06 coraspirin kullaniyodum iğneyle birlikte kese etrafinda kanama yaptı doktorum kesti geri
Semaaa16 yagmur_225 bende kullanıyorum hem coraspirin hem oksapar henüz daha yeniyim 5haftalik umarım herşey güzel ilerler hepimiz adına 🤲🥰
VEYASS yagmur_225 bende kullanıyorum 34+4 olduk çok şükür 32. Haftada coraspirini bıraktım doğuma kadar hatta daha sonrasında da iğneye devam bı yan etkisi olmadı bende
yagmur_225 Beyhan60 daha önce 2 kez kürtaj oldum. Dr genetiğe gitmem gerektiğini söyledi genetikten kan pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendik. 9 ay boyunca bu yüzden iğne kullanacağım.
Beyhan60 yagmur_225 yaşınız kaç acaba bende hamilelik istiyorum tekrardan ama insan psikolojik olarak etkileniyor
yagmur_225 Beyhan60 28 yaşındayım. Evet gerçekten psikolojik olarak çok yıpratıcı, ağır bi imtihan ama insan ne olursa olsun istiyor işte. Rabbim hayırlısını versin cümlemize.🤲🏻
Omerin-annesi yagmur_225 Bende 9 ay boyunca kullandım canım hep aynı saatte vurmaya çalıştım ben Bi göbek Bi kol yapiyodum tek yan etkisi maalesef ki vurduğun yer ve etrafı morarıyo