ahmettnazann _gmzenur_ sulu yemeklerden midem bulanıyordu asla yemiyordum şuan da 29+5 oldum veee🥲 şeftali meyve suyu al evinde hep bulundur o iyi geliyor.
Azraa33 _gmzenur_ ilaç yada mideyi bastıracak ne varsa bana hiç birşey gelmemişti yediklerimizde geri kusuyordum hiç çaresi yok sanki
irembzc Uyumadan önce 2 tane prilam dr içiyorum ertesi gün rahatım ama aç kalınca yine bulanıyor saat başı bişeyler ye mide bulandırmayan
ada58 _gmzenur_ hiçbişey iyi gelmedi prilam gece 2 tane kullandım hep en azından azalttı hiç kusmadım. mutlaka kullanın doktorunuza danışın ama önce; bazen ilaç yetmedi serum takviyesi aldım.serumdan sonra yemek yiyordum 7. ay bitecek hala bulantım var hala prilam kullanıyorum
Zynpbr00 Mümkün olduğu kadar kuru yağsız şeyler iyi geliyordu. Çubuk kraker birde babannemin yapqtıği yağsız poğaça iyi gelmişti. Kuru ekmekte iyi olabilir
nje _gmzenur_ 😞 prilam kullan bide günde 5 tane içme hakkın var,sabah uyanınca kahvaltını hızlıca yap sonra 2 tane prilamı aynı anda iç. Merak etme zararı olmaz hemşireyim ve doktorlarla sürekli iletişim halindeyim 😘