_gmzenur_ Kızceler 6+3 haftalık hamileyim bugün mide bulantım başladı birşey yemek gelmiyor içimden bu durumda tecrübeli olanlar sizler ne yaptınız?
nje _gmzenur_ aşkım hiiçbiirrşeyy. Sadece tek yaptığım en azından midemi bulandırmaayacak sağlıklı şeyleri yiyeyim tekrar kusarım deyip 2.5 ayı atlatmak 🤭 Bir de hastaneye gitme imkanın varsa ben 3-4 günde bir hastanede serum taktırdım o çok rahatlatıyordu. Sana yiyecek önerisi veremiyorum üzgünüm 😞
deryarslan00 _gmzenur_ ne yesem çıkarıyordm yeşil elma çubuk kraker hiç biri fayda etmedi su dahi içemiyordum ilaç yazdıraym diye düşünürken bigün hiç bişey yemeynce kötü oldm acile gidip serum taktırdık ondan snra bişeyler yemeye başladım. 12 haftalık olcaz halen sabahları biraz oluyor ama o büyük kısmı atlattm şükür🙃 seninde çabucak geçer inşallah ama o zamanı yaşamadan bi geçmiyor 😂
_gmzenur_ DefneErva Deniz_20 Peki ilaç olarak birşey kullandınız mı kızlar hemen deneyeceğim yazıklarınızı
DefneErva Yeşil elma yedim sürekli.. Limonlu su içtim, bol yeşillikli limonlu salata yedim. Böyle geçirdim o dönemi.. Tabii bunlar yediğim sürece rahatlattı, 10 dakika sonra yeniden başlıyordu bulantı
Minigim38 Hicbir ilac fayda etmedi buz yiyordum çatır çutur tek işe yarayan o oldu. Su dahi icemiyordum hergün 2 3 serum takılıyordu 4 ay boyunca yemek neydi unuttum sadece tuzlu çubuk kraker ile beslendim. Baktim buz iyi geliyor kalıba meyve dogradim üstune su soda meyve suyu döküp dondurdum öyle yedim
elifsahraa Leo2020 bende bu ilacı kullanıyorum iyi geliyor kullanmadığım zaman hocbirsey yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor
_gmzenur_ Leo2020 Reçetesiz veriliyor mu ilaç biliyor musun canım kontrolüm haftaya cuma günü dayanabileceğim düşünmüyorum
zehra-ss Canım o bulantıya ne yapsan fayda etmiyor açken bulanıyor bişeyler yiyorsun bulanıyor açken de tokken de çıkarabiliyorsun. Beyaz leblebi yerdim ben hani belki bir iki saat midemi bastırırdı o kadar.
Elif0211 Çubuk kraker, elma , leblebi tarzı şeyler. Birde prilamdr diye ilaç var gece uyumadan iki tane içip uyuyorum sabah çok midem bulanmıyo ve de gün içinde daha rahat oluyorum
nje _gmzenur_ 😞 prilam kullan bide günde 5 tane içme hakkın var,sabah uyanınca kahvaltını hızlıca yap sonra 2 tane prilamı aynı anda iç. Merak etme zararı olmaz hemşireyim ve doktorlarla sürekli iletişim halindeyim 😘