bedia00 canıım hiç moralini bozma ben parsiyal mol gebelik geçirdim , değer bazılarında kendiliğinden sıfırlanıyor bazılarında benim gibi geç sıfırlanıyor yada tedavi ile ama bunda korkulacak hiç bi şey yok İnan bana tedaviyle hemen sıfırlanıyor Allah’ın izniyle ben 3 kere kürtaj oldum 15 gün atayla betam sıfırlanmadığı içim sürekli temizlediler ama malesef yine sıfırlanmadı kürtajla 1 haftalık tedavi sonrası 1,5 ayda sıfırlandı çok şükür dediğim tedavi de bildiğin ağır o ilaçlardan değil evet yan etlileri var ama miğde bulantısı ağızda yara vs ilacını alınca normal şekilde oluyorsun bi şey farketmiyor yani bende çok korkmuştum “KORKUTMUŞLARDI” ama başıma geldiğinde kulaktan duyduğum gibi bi hastalık değil aldığım ilaçta duyduğum gibi aşırı ağır bi ilaç değildi ki doktorum da bana bundan korkma gerek olursa ilaca başlarız sıfırlanır demişti başta ilacı vermemesinin sebebi bana bebek düşündüğümdendi ilaçla 1 yıl beklemem gerekti ilaçsız sıfırlandığında 6 aydı ama en sonunda aldım çok şükür sıfırlandı bu arada ondan sonra iki gebelik daha geçirdim bi bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim sağlıksız gebelikti ama mol değildir , bi sonraki gebeliğim çok şükür rabbime Allah’ın izniyle kucağıma nasip oldu aklıma bi şey takılırsa yaz seve seve cevaplarım Allah’ın izniyle hiç korkma başına gelen hatta ilaçla tedavi alan hastaydım ama çok şükür geçti seninde sıfırlanacak inşallah Allah’ın izniyle çünkü tedavisi var öyle düşün kendine ferahlık ver olur mu 🥰