M-eng95 Zuzununannesi01 canım 9. Hafta kürtaj oldum 2 ay korunma verdi bana bence korun rahim toparlansın en azından mutlaka 1 adet gör doktor bişey demedi mi?
Domatesbiberpatlican Zuzununannesi01 bana korunma dedi hemen kürtaj sonrası adet olmadan hamile kaldım şimdi 1.5 yaşında
Happy-melek1997 Zuzununannesi01 ben 6+5 de kürtaj oldum 21 nisanda ilk adetimi 22 mayısta oldum şu an hamileyim 4+5 haftalık nasipse
Rabia_zanile Bunu doktorunun demesi daha uygun olur ben 8 haftalık kürtaj oldum doktor cok küçük oldıgu için sıkıntı olmaz demişti ama ben psikolojik olarak hazır olmadığım için korundum daha ilerleyen gebelik lerde 6 aya kadar korunma tavsiye ediyor doktorlar
Zuzununannesi01 M-eng95 bende kendimce 1 adet görim ondan sonra diye düşünüyorum çok şükür psikolojik olarak etkilenmedim kendimi azda olsa hazırlamıştım doktora perşembe gidecem canım 1 hafta sonra gel dedi bide yasmin vermiş
M-eng95 Zuzununannesi01 yasmin zaten doğum kontrol hapı canım doktor da korunma vermiş bir de hormanları toparlasın diye verdi heralde
Emine_pektas01 7 haftalıkken bebeğim düştü kendılıgınden kürtaj olmadım ve doktor 2 ay korun dedı ama ben korunmadım bebek duselı de 20 gün falan oldu Herseyın hayırlısı neyse o olsun inşallah
Zuzununannesi01 Nazendehanim ya bana yasmin ilaç vermiş kullanim dimi bu ay zaten perşembe doktora gidecem olmadı sorim Bi
SusamTanemibeklerken Bende 11 haftalık düşük yapmıştım 2 ay korun demişti gerçi 2 yıl oldu yeni korunmayı bıraktık
Nazendehanim Zuzununannesi01 doğum kontrol hapı mi verdi ,ben ilaçla korunmuyordum yakın zamanda gebelik düşünüyorsanız ilaçsız korunma şekillerini deneyin canım
SusamTanemibeklerken Zuzununannesi01 eşim le birlikte canım kendimizi hazır hissetmedik fakat arayı o kadar açmamak gerekiyormuş hemen de olmayınca olmuyor nasip
Nazendehanim Zuzununannesi01 tabi onun için vermiştir bir de bir işe daha yarıyordu ama bilemedim, hormonları tembellestiriyor diye duydum ama doğruluğu nedir bilemiyorum 🤷
Zuzununannesi01 Nazendehanim ya internette yorumları okudum çoğu kişi hormonları düzelttiğini yumurtalıkları çalıştırdığını yazmış hatta bıraktıktan sonra hemen hamile kaldım diyende çok vardı
Aysehsdmr Zuzununannesi01 korunmalisin rahmin dinlenmesi için ben 7 ay korundum ama en az 2 3 ay diyorlar
Zuzununannesi01 Aysehsdmr doğrudur canım kimyasal olduğunda 1 adet gör yeter demişti bakalım bunda ne dicek