Benimde sağ bacagimin on kısmında olusmaya baslamisti 20. Haftalardan sonra vajinamda bile var ilk firsatta hemen doktoruma sordum varis corabi giymeye basladim bir sure sonra sag diz kapagimin arkasinda bir sislik oldu ceviz gibi saglik ocagindaki doktoruma muayene oldum hemen kalp damara gitmemi soyledi Allah korusun tikaniklik vardir ve pihti atabilir dedi
Bir kac gun sonrasına randevu bulabildim ve gittim kan sulandirici igne verdi onu kullanmaya basladim varis corabina ara vermek zorunda kaldim sislkk sebebiyle hemen hemen 25. Haftadan itibaren sanirim kan sulandirici igne kullaniyorum 34+1 oldum hala kullaniyorum ve doğumdan sonraki 6 hafta bile kullanmami önerdi bugun gittigim kadin dogum doktorum her firsatta dinlenceksin soluna yatacaksin otururken ayaklarini sarkitmayacaksin hatta uzatip altına yastik koyacaksin cok ayakta sabit bir yerde durmayacaksın gibi gibi onerileri yapiyor doktorlar elimden geldigince yapmaya calisiyorum ama hemen hemen 3 bucuk yasinda oglum var pek de mümkün olmuyor soylenenleri uygulamak oldugu kadar.