Aysgul_cn Aysun09 çok sağol canım önerin için zaten herkes aynı doktordan memnun kalmaz ama hani bir ikisinin ismini çok duyarsn ya o yüzden bilgi edinmek istedim. Kuyucakta hastane varmi bilgin varmı? Kuyucakla nazillide uzak değil sanırım
Aycicegim Aysgul_cn Merhaba bizimde tayinimiz Kuyucağa çıktı ev bulabildiniz mi acaba biz bulamadık da nazilliden tutacağız artık.
Aysgul_cn Aycicegim nazilliye izin veriyorlar mı?. İlanda satılık ev var biz o numarayı aradık evi kiralıyorda inci yapı yazıyor. Oranin ara katını tuttuk
Aycicegim Aysgul_cn yaa bir şansımı deneyim arayım bende teşekkür ederim. Her yere haber salmıştık boş daire yok dediler
Aysgul_cn Aycicegim bizde ayni haber bekliyorduk kendimiz denedik şansımızı. Evin bazı eksikleri var lavoba mutfak dolabı vestiyer gibi. Onlar tamamlanacak dedi. Mutfağı küçük. Yani büyük küçük biraz göreceli bi durum ama. Nerden gidecksiniz aydina
Suheda09 Aysgul_cn bende nazilli deyim cnm özele Fatih depoylu var devlette te Turgay Algül e gidiyorum memnunum ben
Pinar95 Bende nazilli devlette Haluk Algül e gidiyorum ama o olmadığında Turgay beye gittim. İkisi de iyi doktorlar.