gunesligun Arvenveannesi bebeğin gelişimi 1 hafta önceye uygundr. Gelişim geriliği görünmesin diye. geç döllenme olablr diye
Arvenveannesi gunesligun ay çok teşekkür ediyoruz bugün duyduk bizde pıt pıt kalp atışımızı🤲🏻☺️ Çok sağolun🙏
Elif0080 Benimkini de ileriye çekti 1 hafta.. İyiki açmışsınız bu postu bende merak ediyordum neden yaptı diye.. Çocuğum küçük, minyon diyip geziyordum 5 aydır madem ondan değilmiş 🤦🏻♀️😂
Arvenveannesi Elif0080 ayyyyy kıyamam öpüyorum miniğinizi..biz de yeni duyduk kalp sesimizi🐣☺️ Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🧿🥰
minik_koala_ve_annesi Arvenveannesi benimde oyle 16 ocak son adet 29 ocak oldu bebegin haftasini olcuyor canim ultrason cihazi ile sizin son adet tarihiniz uyusmadigi icindir. Baska doktorada gitseniz bu doktorun olcumu dogrudur cunku ben denedim son adet tarhinle uyusuyor dediler yani 29 ocakla baska doktora gittigimde ise hep 29 ocak diyorum
Benimennembirmelek Arvenveannesi çünkü döllenme olduktan ortalama bı haftada gebelik oluyo kese oluşmaya başlıyor
minik_koala_ve_annesi Arvenveannesi rica ederim kuzum.platform zaten birbirimizi aydinlatmak icin🥰😇ama bazi noktalarda insanlar cok agir konusup elestirler yapiyor😏
Nurcantas65 Benimde 29 kasim normalde ama 6 aralığa çekmişti doktor :) normal yani sıkıntı yok yumurtlama dönemi için yapıyorlar