Arvenveannesi Merhaba arkadaşlar. Doktorum bugün 6 mayıs olan adet tarihimi 12 mayıs olarak değiştirdi. Heyecandan soramadım. Sizce bunu neden yapıyorlar? Ya da sizde de böle oldu mu?
Ahsenmom Arvenveannesi benimde öyle oldu canım 1 hafta ileri attı Korkulcak bişey yok göç döllenme vs dedi
gkbyza Arvenveannesi benim de öyle olmuştu ama sonra bebek önden gitmeye başladı sanırım bebeğin gelişimi ile ilgili ya da geç döllenmeden dolayı
Dark Arvenveannesi bebeğin ultrason görüntüsüne göre düzenliyor. Bebek o zaman dollenmistir. Zaten doğuma kadar ileri geri farklılıklar oluyor
Arvenveannesi Deniz_20 aslında adetime 5 gün kala öprenmiştim ama çok da anlamıyorum bu işleri😊çok teşekkür ederim sizr🙏🌸
Arvenveannesi gkbyza anladımm. Bugün duydum pıt pıt kalp atışlarını☺️ Heyecandan soramadım. Reglime 5 gün kala öğrenmiştim aslında ama.. eve gelince aklıma geldi kendi kendime neden diye sorgulamak. Teşekkür ederim cevabınız için🙏
OksijenliSu Arvenveannesi Benimde öyle 1 hafta sonrasına çekti. Bebeğin haftasıyla uyumlu olması için yapıyorlarmış. 😊
Arvenveannesi OksijenliSu ayy çok sağolun . Bugün duydum miniğimim kalp atışlarını o heyecanla unutmuşum sormayı çok sağolun🙏☺️
gkbyza Arvenveannesi ay bazen oluyor ya tutukluk geliyor insana aklındaki soruları unutuveriyor 😅 kağıda not al bi daha canım sen aklındakileri ben de ilk zamanlar öyle yapıyordum 😅
Arvenveannesi gkbyza cidden öyle ☺️ Kesinlikle bundan sonra öyle yapıcam😅 aklımızı alıyor bu minnoşlar🙏
Elifakkara Arvenveannesi geç döllenme olduğu için olabilir son adet tarihim 26 kasım fakat ultrasonda 3 Aralık görünüyor
La_Liberte Arvenveannesi benim de dört gün sonraya çekti başından beri. Endişe etmeyin sakın geç yumurtlama olmuştur. Ben zaten biliyordum geç yumurtlama olduğunu ☺️