aysecancan https://imgyukle.com/i/VX0wRA Bu listeyi acıbademde bir diyetisyen vermişti genel seyler zaten.süt ürünlerinde sindirim problemi yaşadgım için laktozsuz önerdi.siz normal süt, yoğurt vs. Tüketebilirsiniz..birebir uymasanız da fikir olur en azından
2022Mom2022 KIZLAR SÜT VE ÜRÜNLERİNİ TÜKETEMİYORUM ÖKSÜRTÜYOR ALERJI YAPIYOR ,Bunlardaki kalsiyumu başka neyden alabilirim (şuan kimyasal gebelik yaşıyorum bir dahaki gebeliğe inşallah )
muallimehanimmom5 Happy-melek1997 ayyy yorumları görünce 🤔 mide bulantısı çekenler nasıl besleniyor 🤦🏻♀️ Beslenemiyoruz malesef İlk hamileliğimde ilk 3 ay serumlarla durmuştum ama cok şükür bebeğim sağlıklı doğdu son dönemler ancak iştahım açılmıştı bakalım bu hamileliğim nasıl olacak su an 6 buçuk haftalık oldum bulantılar berbat su içemez oldum resmen
Mucizem_00 Neslihan-672 17 haftalıgım tavuk vs balık hiç canm istemiyor et.. Balık yağ içiyorm zaten hiç yemedm balık, bu istekler ne zaman artar yiyeblcek duruma ne zmn geldiniz yoksa hep balık tavuk yiyen birimiydin
Neslihan-672 Mucizem_00 normalde de balık tavuk çok severim ama ilk 4 ay bulantı ve kokuya olan sıkıntıdan hiç yiyemedim son 5 aydır yiyorum ve çocuk bunlarla çok güzel kilo aldı
minikmelek1311 Nesli3504 ben solante pigmenta kullanıyorum yıllardır. Yeni aldığım için de hamile kalınca pregna serisini alamadım.
Babysharkk Happy-melek1997 çok sağlıklı beslenen biri değilim ala özellikle her sabah iki tam ceviz ve bir iki dilim kaşar peyniri yemeye çalışıyorum. Ara öğün olarak meyveli yoğurt gibi ya da süt yanına meyve gibi bir ara öğün yapmaya çalışıyorum. Yumurta asla haşlanmış yiyemem sahanda ya da omlet yapıyorum cok fark edeceğini düşünmüyorum. Yemeklerin yanında da ayran yoğurt ya dq zeytinyağlı yeşil salata çeşitlerinden biri mutlaka oluyor. Her gün bir porsiyon meyve mutlaka yiyorum. Onun dışında da canım ne isterse yiyorum ya çikolata tatlı dondurma fast food falan. Abartmamaya çalışıyorum yine de 😂
Gulsumakdgn Misafirlikte 4 sıkım çiğ köfte yedim (etsiz ) yanlış mı yaptım bilmiyorum. Doktorum çig köfte yeme demişti ama etli diye ayırmadı. Bu konuda farklı görüşler var ne diyorsunuz
Deletedmom83940 Alyadua1009 yat dinlen bol bol tuvalet hariç ayağa kalkma ağır iş yapma bende de oldu kırmızı olmadığı sürece korkma eşinle birlikte olma
Alyadua1009 Deletedmom83940 değerim 22 haziran 59 24 haziran 127 3 gün sonra yani bugün 293 cıktı sence nasıl leke oluncada korktum zaten sürekli sancım var😔
Alyadua1009 Deletedmom83940 normal dedi cuma 127 cıktı ya pazar günü 254 cıkması lazımdı, bugünde 254ten fazla cıkınca normal dedi
Ecemselmaarslan Happy-melek1997 3 ay boyunca kustum 6 7 kilo verdim hiç yemek yemedim desem yeridir bebek ilk başlarda vücuttan çekiyor annenin zaten canim
Gmz-gmz Ecemselmaarslan çok teşekkür ederim şimdi yiyemiyorum iştahım yok yanlızım yurt dısında bir de yardım edende yok bazan saatlerce aç kalıyorum. Kendimi kötü hissediyorum ama halim yok
Ecemselmaarslan Gmz-gmz vitamin verdiyse kullan cnm aç kalınma ile bisey olsa bana olurdu açılır iştahın merak etme