sabah güne kahveyi çok sevdiğim için kahveyle başlıyorum! gebelikte tüketilen miktarın altında bir miktar tüketiyorum kahveyi. Ve kahvaltı yapmayı hemen sevmem mutlaka 2 saat sonra falan yaparım. Kahveden sonra bir büyük boy peynir ile baslıyorum güne.
Hemen kahvaltı yapmayı sevmediğim ve süt ürünleri beni şişirdiği için, peynirden de 1 saat sonra 2 yumurta ve 2 dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum, biraz da domates.
bundan 2-3 saat sonra içeriği gün gün değişen ama genelde içinde '‘kiraz, erik, yaban mersini, şeftali, çilek, ceviz, kuru üzüm, fındık’' bulunan bir tabak yapıyorum bu meyvelerde 1 veya birkaçı oluyor. böyle ufak bir kase yapıyorum. mutlaka 4 ceviz ve en az 10-15 tane kuru üzüm yemeye gayret ediyorum.
bundan da 3 saat sonra erken akşam yemeği yiyorum eğer evdeysem (genelde köfte, et türü veya sebze oluyor bu, mesela dün bezelye pilav yedim)
daha sonrasında akşam kendimi ödüllendirmek için ya 7-8 adet cips, veya çikolata, ya da dondurma falan yediğim oluyor, bazen mide bulantımdan dolayı sadece çubuk kraker ve tuzlu şeyler de yiyebiliyorum.
su içiyorum genelde 1,5 - 2 litre kadar, daha fazla içmem lazım ama her zaman başaramıyorum.
ve kapanış.