Cgrunul Ada-1712 doktoruna danıştın mı canım belki bi ilacı falan vardır bol bol kabak kayısı tüket bari
Ada-1712 Cgrunul ben daha doktor kontrolüne gitmedim 6 haftayı bekliyorum ilk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım çok yıprandım o zaman kesesi var kendisini göremiyoruz falan diye kendimi yiyip bitirdim o zaman şimdi bekliyorum belki 7 de bile gidebilirim doktora
Ada-1712 segah06 sütle hiç aram yok aslında günde 1 bardak oda yatmadan önce muzla beraber bebek için oda kabızlıktansa süt içerim ama 🥹 iyi mi geliyor
segah06 Ada-1712 evet evet calıstırıyor bağırsakları yanına gün kurusu kayısı da yiyin hemen tuvalete çıkarsınız ☺️
Cgrunul Ada-1712 yani haklısın ama mesela herhangi bi sorunda doktor ilaç veriyor düşük sorunu varsa o engelleniyor erken gitmekte iyi bi nevi
Limonsekeri Ada-1712 bende daha gitmedim doktora 🤗 inşallah 2 temmuzda gideceğim o zamanda 6+5 olacağım
Dmnn_58 segah06 Cgrunul 4+5 te keseyim görmüştük doktorum iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi yarın tam 7 haftalık oluyorum yarın gidicez inşAllah hayırlısıyla görürüz
Cgrunul Dmnn_58 bende 5+0 da ilk muaynede görmüştüm keseyi bize de 15 gün sonra kontrol gunu vermişti işte 5 temmuzda bizim bakalm daha var
Ada-1712 Sağlık ocağına gidiyorum şimdilik b12 düşükmüş iğne vuruluyorum beta ilk 228 çıktı 2 gün sonra 391 çıktı sağlık ocağında ki hemşire 7. Haftanda git kalp atışınıda duyarsın diyince benim de ilk gebeliğimden korkum olduğu için beklemeyi tercih ettim
Ada-1712 Cgrunul işte ilk gebeliğimde sıkıntı yaşadığım için korkuyorum biraz bakalım 6 haftalık olalım bekleyemem daha fazla giderim zaten 😍
Dmnn_58 Asyamene genelde kız çocukta kusma olur erkekte olmazmış ama bilemiyorum tabi kişiden kişiye değişiyor bence