Benjaminannesi Kızlar 1 cm açıklık var ama yatış vermediler çocuğa bir şey olur mu doktorum yürüyüş yap dedi yengem gözümü korkuttu açıklık olursa çocuğun suyu azalır dedi kalbim duracak korkudan siz ne diyorsunuz 😞
Nur1811 Benjaminannesi kaç haftalık ki ben 29 haftalıktım 1,5 açılmam oldu 1 hafta yatış verdi sonra ilaç ve iğnelere başladık tuttuğumuz yere kadar dediler 34 doğurdum
Edaaaa1412 Benjaminannesi pazartesi günü gittiğimde 1 cm açılmam vardı bugün cuma sizi fazla korkutmuşlar açılmanın 1 cm olması değil o açılmanın ilerlemeye başlamış olması lazım
Pztf93 Benjaminannesi Doktor banada dedi evde istirahat ediyorum. O açıklık ile suyun alakası yok içinizi rahat tutun. Bazılarının 8-9cm açılması oluyor doğum zamanı ama suyu patlamadığı için doktor kendi patlatıyor mesela. Su gelmesi olmadıkça korkmayın. Haftanız erken ise çok yürümeyin
Benjaminannesi Deletedmom83940 kalpten götürdü beni korkudan ağlıyorum ne yapayım aşkım sen söyle 1 cm açıklık sorun yaratır mı 😭
Derya Benjaminannesi asla yaratmaz 2 cm açıklıkla 3 ay bekledi ablam hiç bir şey olmadı kulaktan duyma kafadan uydurma şeylerle korkutma kendini sakın
Eminecak Benjaminannesi oyle bir sey olsa sancılarınızi evde cekin demezler suyun gelse bile. Son günlerin kafana bunu mu takiyorsun allah askina suyu azalsın bitsin ne olacak en fazla sezeryan ile alirlar. İnşallah açılmaların hızlı ilerler. Kendini rahatlatman lazim boyle strese girmemen gerek. Ne kadar cok adrenalin hormonu salgilarsan o kadar az dogum hormonu salgiliyormussun o yuzden kendini rahatlat ki doğum hormonu salgilansin biran once doğur.
Karabiber Benjaminannesi kız 1 cm açıklık nedir millek 2 cm açıklıkla ayşar geçiriyor. Yengen bok yesin
Aliceaden Nur1811 bende 34 haftadayım bebeğim çok aşırı hareketli almanyada yaşıyorum ve burada doktora gittim sezeryana alalım diyolar bebişin ne kiloda doğdu acaba ve küvezde kaldımı
turkeri-canan Nur1811 Bende 29. Haftamdayım 29+5 im açıklık olup olmadığını nasıl anladınız doktor alttan muayene etmedi henüz beni çünkü yani şikayetle mi gittiniz de baktı yoksa normalde bakılması gerekiyor mu ?
Deletedmom83940 Benjaminannesi balım suyu kendiliğinden gelmeden benim bildiğim suda azalma olmaz yırtık falan yoksa kesede sıkma canını boşuna
Suzis Benjaminannesi ya sacmalama kiz azalmaz tabiki oyle kolay mi o cevremde 3.5 cm aciklikla eve gonderilenler var
Medine__1995 Benjaminannesi bende 1cm. Açıklık ile yaklaşık bir ay bekledim ayrica doktorum suyunun çok iyi olduğunu söyledi bebek gelene kadar
Nurgul_nurgul Benjaminannesi ayy ben 3 cm açılmayla 1 hafta gezdim😂hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle hiç korkma
Nur1811 Benjaminannesi 34 haftalıkla 8 cm ile hastaneye gidip doğurmuş insanım keşke yengenin dediği gibi 1 2 santim ile açıldasa da doğursak sadece erken Doğum riskim vardı benim 8 cm evde oldu bak 10 cm çocuk doğuyor 🤣 ben 8 cm ile gittim
Ebbruc Benjaminannesi ahh teyzesii geleceksen gel gelmeyeceksen ananı sal biraz 🥰 🥲🥲 kız yengen ebe , doktor falansa evde doğurtsun madem hastaneye para vermeye gerek yok aşkım 😂😂
Mrvnehir Benjaminannesi bende ayni durumdayimmmm çarşamba muayene oldum bir santim açıklığım var eve geldim kendi sancimi bekliyorum iki gündür 41. Haftadayiz
Benjaminannesi Deletedmom83940 yok suyuna baktılar Allah’ım ben de ona şaşırdım su aksaması vs olmadı öyle bir söyledi ki çok üzüldüm
Canpolat Benjaminannesi zaten her ay hamile olduğumuzda da o 1 cm açıklık oluyordu bişiy olmaz yürüyüş yap doktorunu dinle suyun öyle sinsice gelip habersiz hemen bitmez .Yengene de selam söyle 😀
Benjaminannesi Canpolat Allah razı olsun teyzesi yemin ederim böyle korku görmedim kaynanamla bir hafta kalsam bu kadar korkmam 😂
Ebbruc Benjaminannesi ağzı olan konuşuyor misali, benim kaynanamda 2 tane doğurmuş altı üstü 10 çocuk doğurmuş havasında, ben hamileyken tarlaya giderdim onu bunu yapardım havasında hep . Takmaa doktorunu dinle sen, ponçiğim sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻❤️
Suzis Benjaminannesi kiz yook cevremde cok kisiyle konustum aciklik 4 cm olana kadar yatis vermiyolar zaten 4 cm den sonra veriliyor ki oyle olmasi daha iyi çunku evde kendim stres olmadan dus alarak yuruyerek squat yaparak gecirmek daha guzel. Suyun falan bitmez olur mu oyle sey ya Allahim ya su buyukler öldürecek beni😂 Önce sakin ol aglayacak bir sey yok ne guzel iste acilman baslamis bol bol yuru ve spor yap hastanede insan daha cok gerilir ortamdan dolayi😘