• Gebelik
  • Sanki hiç doğmayacak gibi hissediyorum

Esra__28 inşallah canım inşallah. Ama ne kadar bekler en fazla doktor ne zaman alır en geç🙁

babysare Bende öyle hissediyordum ama benim kuzucuk erken geldi şimdi de hiç büyümeyecek gibi günler ay gibi 🙈🙈

Eda_Esen anne olunca düşünceler hiç bitmiyor gerçekten o zaman ☺️

babysare
      Benm de 38+3 arada kasılma oluyor sadece o kadar bu gidişle kendi gelmez gibi geliyor😬 devlet hastanesine çatı muanesi bile yapmadı hiç çarşamba kontrole gidip sorucam yapması lazım değilmiydi☹️

babysare 38+2 yim
        Haftaya persembe suni sancı ile başlatılacak doğumum seni cok iyi anlıyorum yatağın içinde adam akıllı belki 1-2 saat uyuşyabiliyorumdur donemedigimden sıcaklar başladı fenalik basıyor Kİ sıcağı hic sevmem.ben de açıklığım olsun diye dua ediyorum suni sancı cok çekmemek icin Allah hayırlı doğumlar nasip etsin cnm

Eslemim34 benim vajina ağrım vardı o yüzden yapıldı çatı muanesi 2 gün sonra da nişan gibi bişeyim geldi anlamadım o zamanda yapıldı

Bu duygular bi bende var saniyodum yalnız değilmişim 🙈

babysare ilk hamilelik haklı olarak insan korku yaşıyor bende öyle 33 haftalık olduk bi korku var yetebilecek miyim bakabilecek miyim allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelsinler minnoşlarımız annelik zor 🙂🤰🏻

csmaknc ay sorma hemde nasıl. Hem çok güzel hem çok zor. Amin kuşum inşallah 🌸