Caylak-anne Merve_tna Ben de aynı… gelmiyor tık yok artık hicbir sey de yapmıyorum. Yürümüyorum da bıraktım herşeyi. Yemek ye yat yuvarlan benim hayatım oh misss… doktora da gitmiycem. Bıktım her seferinde acılma yok lafını duymaktan. Alttan muayene edilmekten. Filler gibiyim demek bende uzun sürüyor hamileligim 🤷♀️
Merve_tna Caylak-anne ya sorma bende panda gibi ordan ordan devriliyorum ama ağrılarıma hiç dayanamıyorum özellikle geceleri o kadar kötü ağrıyoki bu son günler çok zormuş
Caylak-anne Merve_tna Allah bebek isteyen, karnindaki bebegi bekleyen, dogum yapmis, anne olmus tüm kadınların yardımcisi olsun kolaylıklar versin kadin olmak zor, anne olmak daha zor 😑 sağlıkla, kolaylikla kavusalim insallah bebelerimize
Findik92227 Merve_tna ilişki de çok etkili bence ben 41 hafta oldum herşeyi denedim olmadı ilişkiden sonra sabah oldu sancılarım başladı ve doğurdum çok şükür
Merve_tna Findik92227 doktorumda bana ilişkiye gir dedi canım ilişkiyede giriyorum ama şuan bi tık yok ilişkiden sonda biraz ağrım oluyo sancı başlıyor ama sonra geçiyo
A_syma Merve_tna Hayirlisi ile 😁 Dogumda yaptirilan hareketi deneyebilirsin. Orta boy taburenin yanina comeliyorsun ellerinde tabureyi tutuyorsun. Ayaklarinda tam basacak düz olacak. Hic bukulmeyecek. Bu hareketi yaptirdilar dogum boyunca :)