Talihimyokbahtimkara Bilgekpn Aşkım öyle olmuyor ya bundan önce ki bebeğimi kaybedince ister istemez korkuyor insan kontrole gidinceye kadar dikkat etcem sonra doktorum ne derse onu yaparım s.cma dese s.cmam o kadar yani 🤣
Talihimyokbahtimkara Bilgekpn 5 haftalık daha haftaya kontrole gitcez bakalım bir sorunumuz yok şimdilik inşallah ablası 🥰
A_syma Talihimyokbahtimkara Reyhan serbetini ilk gebeligimde cok ictim. Doktorumda faydali demisti. Çay olarak icilmiyor diye biliyorum. Cokta severim gene iciyorum 😁🌸
Ark Talihimyokbahtimkara çiğ köfte az pişmiş et köfte , ciğer,ananas,pastörize olmayan peynir süt yoğurt
Denizzeynepelif_22 Talihimyokbahtimkara asıl doğumdan sonra da çok dikkat edilmesi gerekiyor bebise gaz yapmayan şeyler yemek gerekiyor annelik böyle bir şey hamileliğin devamı
Cigilipub KADER743 şu an çok şaşırdım bana da mantar için sirkeli ılık suya otur falan diyenler olmuştu üşengeçliğimden yapamadım iyi ki yapmamışım, hamilelik sonuna kadar kullanmayayım bari zaten son 2 ayım kaldı 🙏🙏
KADER743 Cigilipub oturmak bişey yapmaz canım sen içme yeter içince yeni hamilelelikte iyi değil içme hani elma sirkesi içen çok oluyo ama içilmemesi kazım