KADER743 Talihimyokbahtimkara canım maydanoz yeme özelikle yeni gebeliğe iyi değil düşüğe sebep olabiliyo sucuk salam sosis bunlardan uzak dur üç yaşındaki çocuk kola icermi yok pizza bize sorarsan yerler ama yememesi lazım doktorum beni böyle uyarmıştı 🥰hurmayida çok erken başlama
Talihimyokbahtimkara KADER743 Hurmada yüksek folik asit var ama doğuma doğru yendiğini duyunca bıraktım hemen bende 2 3 tane falan yedim sadece birşey olmaz heralde oda demi
KADER743 Cigilipub sirke zararlı arkadaşım bı hafta boyunca sırf enfeksiyon kalmasın boğazda diye ağzını calkalarken yutmusta iyice temizlensin diye düşük yaptı doktor demiş sirkeyle alkolün arasında pek fark yok demiş aynılar çocuğu bu yüzden kaybetmiş olabilirsin diye 🤷
KADER743 Cigilipub sirke zararlı arkadaşım bı hafta boyunca sırf enfeksiyon kalmasın boğazda diye ağzını calkalarken yutmusta iyice temizlensin diye düşük yaptı doktor demiş sirkeyle alkolün arasında pek fark yok demiş aynılar çocuğu bu yüzden kaybetmiş olabilirsin diye 🤷
Talihimyokbahtimkara KADER743 Yaaaa ay Allah korusun yaa ben salatada yedim akşam yemeğinde bir yemek kaşığı kadar koydum da salatanın suyunu içmedim ama korktum suan😔
zeynepaylaipek Talihimyokbahtimkara bildiğim kadarıyla sakatatlar az pişmiş et ve yumurta sosis salam sucuk bitki çayları bunları tüketmemek gerek tabi bazı şeyler var tuketmesek daha iyi olacak paketli gıdalar fast foodlar hamur işi tatlılar fazla meyve bunlara da dikkat etmek şart
Cigilipub KADER743 şu an çok şaşırdım bana da mantar için sirkeli ılık suya otur falan diyenler olmuştu üşengeçliğimden yapamadım iyi ki yapmamışım, hamilelik sonuna kadar kullanmayayım bari zaten son 2 ayım kaldı 🙏🙏
KADER743 Talihimyokbahtimkara ha şöyle yapabilirsin yesiliklerine dokebikrsin suyla birlikte mikroplari ölsün diye ama öyle içme sakin
2Bebek1Anne Talihimyokbahtimkara bişi olcağını sanmıyorum aşırı piyaz tüketiyoruz bende 1 2 kasık sirke atıyorum iyice karıstırıyorum ama asla suyuna dokunmuyorum hamile kaldımdan beri 3 4 kere yemişimdir ama bu sirke yutma muhabbeti şimdi çaktı bende sirke ve sarmısak kaynattım çalkalarken az bişi yuttumda ertesi akşam kan gelmişti ondan mı acaba 😞
2Bebek1Anne Talihimyokbahtimkara çok seviyorum midyeyi 🥺🥺🥺 öğrendimde hemen 4 tane doğurana kadar istememe şartıyla yedim 😭😭 arada bi kokoreç de çekiyor da oda zararlıymış
Talihimyokbahtimkara 2Bebek1Anne Ay benim canımda yasak olduğunu öğrendikten sonra daha çok çekmeye başladı doğurur doğurmaz midye yicem🤣
Talihimyokbahtimkara 2Bebek1Anne Valla olur mu olur bilemedim ki kontrole gidince sorcam bi turşu sirke sarımsak diye çok seviyorum çünkü kdjdjd