Rav-Ebu acemianneee_31 benim ilk sezaryen doğum olduğu için buda sezaryen ama 39.haftayi bekliycekmiş doktor ne alaka ya 37 de al iste
Meleq acemianneee_31 böbrek kanamam ve idrar enfeksiyonum olmasa çok rahat bir hamileliğim var aslında hiç ağırlaşmadım mide yanmam da olmadı ama savaşmam gerekern başka problemlerim var😔
Hakanbuse acemianneee_31 dayanmaya calisin haklisiniz ki ben sizden daha cok cekiyorum belki de onceki hayatimdada vardi hamilelikte surekli yasadigim bisey
Meleq acemianneee_31 maalesef😔hayırla sağlıkla kucaklarımıza alalım da bugünler elbet unutulur..kanamam geçmiyo pazartesi böbreklerimden dopler çekimim var sonucuna göre bi yol çizicez dedi doktorum..
SeymaYC Der merhaba ben 12-13 kg aldım fakat bebeğim çok alamıyor damarlarla ilgili kan akışları vs ben de hep sola yatiyorum ona da gitsin diye bakalım artık sağlıkla kucağımıza alalım siz kaç kg aldınız?
Der Aşırı kramplarım var bacakta bide huzursuz bacakta var mide yanması yabası hala çalışıom ama ben bide🥰
Betullyillmazx acemianneee_31 göbeğim aşağı indi sarktı 😂 yuvarlak kocaman göğüs altindan başlıyordu şimdi göğüs altım bomboş göbeğim de altta sallaniyo 😂😂
sdymtl Benim bebeğim 24ten beri falan baş aşağı. O yüzden mi bilmiyorum yürümekte zorlanıyorum baskı oluyor vajinamda
Der SeymaYC ben 6.5 kg aldım canım bebeğin kilosu çok iyi şükür hatta 3hafta ileride benim ilkimprematüre bundada olmasından korkuom işte😥
Aytnnn 34+6 Mide yanmaları var, elma yogurt gün içinde 3 elma 1 2 kase yoğurt yiyorum, sakız da iyi geliyor denedim azda olsa yanmalar azalıyor