ozis Kbrzynp evet özele gecicem zaten şuan 9+3 önümüzde ki hafta gidip şu kalp atışını halletcem niye dinletmedi ki bana doktor
Gzmburcu Kbrzynp teklif ediyor ultirosn da mesela çok net olmasa da duyuyorsun bana alltann bakalım da dedi istersen daha net görürüz hem de bende dedim yok zaten bebeğimi de gordumm kalp atisini da duydum gerrk yok dedim 10 gun sonra tekrar gel dedi bakalım 😊😊😊😊
Newheart BusraYaman maşallah çok sevindim. Darısı başımıza 💜 sağsalim kucağına alman dileği ile... bizleri gelişmelerden haberdar et
Newheart Hsnoya içini ferah tut. Kameraya çekmeyi unutma... İlk canınla ilk kez buluşma anı 🙏🏻 İnşallah hayırlısı olsun. 💜 bizleri haberdar et.
Newheart ozis ozis bilemedim. Bencede geç biz anneyiz sabırsızız. İstersen başka doktora danış zararı varmı diye .. varsa madem bekle azıcık daha... Mutlu ol en azından kalp atışı varmış. Hayırlısıyla kucağa sağsalim inşallah🙏🏻💜 Darısı bizlere
ozgeozkanyldrm Gzmburcu cok kucuk daha dedi doktor 3 haftalik gozukuyor kese dedi haftaya tekrar takip icin gidecegim 😍
Newheart Anakralice sanırım doktorlar 7.8 haftayı daha uygun görüyor.. Maşallah olsun sonuçta atan bir kalp var.. Sonsuza sürsün inşallah 🙏🏻 Darısı duymayı bekleyenlere 💕 Sağsalim kucağınıza alın inşallah 💜
Krbyr91 Mrb bende kalp atışı için beklıyorum ama tekrarlayan düşük yaşadım iğne ve progestan kullanıyrm inş bu sefer olur keseyi gördük 9 ocak da kalp inş olur 😍🤲🏻 Miğdeniz bulanmaya başladı mı acaba sizin
Newheart Krbyr91 benim 6+2 oldu. Hiç mide bulantısı yok. Ama 7.8. Haftada başlayacak diye düşünüyorum. 5.aya kadar sürünüp gidicem sanırım. Kardeşlerimden gördüğüm kadarıyla 😞