minikanne kizlar kalp atisi icin gittim bugun 7+5iz adete gore ama 6 haftalik gozuktu bebek kalp atisi yavas cikti 80 lerde. bide 2 kese gozukuyo biri bos. doktor cok olumlu konusmadi pihtilasma ignesi verdi 10 gun kullanicam ozaman kesinlesicek gelisme yoksa kurtaj olucam 😢
Newheart minikanne çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla ... bizi haberdar et. Üzüldüm. İnşallah sorun çıkmaz
Aniakbulut Merhaba kizlar biz 5.haftada keseyi gorduk,6.haftada alttan muayene ile hem bebegi gorduk hemde kalp atislarini duyduk ❤ 7.hafta gittigimde ise direkt gobisimden bebego gorup kalbini dinledik ❤
minikanne Newheart hakkimda hayirlisi olsun cnm bende cok uzuldum kesin olmasa bile. bu 2. gebeligimdi ilkide kalp durmasiyla sonuclandi
Sevgimm Kizlar banadq dua edin nolur bende yarin 7+3olucam ve gidicem kalp atisi ve bebgi gormeye insallh hersey yolundadr bende kan pihtilqsmasi yok ama bende onlm amacli igne kullaniorum dualariniza talibim 🙏🙏
BusraYaman @Newheart 7 haftalık hamileyim ve bugun keseyide gordum kalp atisini da duydum bebisimin 😍❤
Newheart BusraYaman maşallah çok sevindim. Darısı başımıza 💜 sağsalim kucağına alman dileği ile... bizleri gelişmelerden haberdar et
Hsnoya Newheart ben ben yarın gidicem. 5 haftalikken kese gördük 7 haftalikken yani yarın kalp atışı için gidicem inş duyarım 😑
Newheart Hsnoya içini ferah tut. Kameraya çekmeyi unutma... İlk canınla ilk kez buluşma anı 🙏🏻 İnşallah hayırlısı olsun. 💜 bizleri haberdar et.
Parlakk Bende haftaya gidicem kalp atışı için biz kese de göremedik bakmadı doktorumuz çok heyecanlıyım 😍
ozis 7haftalıkken gittim doktorum kalp atışı var ama dinletemem bebeğe zararı olur dedi. Bekliyorum 1ay sonraya randevum var o zman 12haftalk olacak biraz geç değil mi kızlar napmalıyım
Newheart ozis ozis bilemedim. Bencede geç biz anneyiz sabırsızız. İstersen başka doktora danış zararı varmı diye .. varsa madem bekle azıcık daha... Mutlu ol en azından kalp atışı varmış. Hayırlısıyla kucağa sağsalim inşallah🙏🏻💜 Darısı bizlere
Anakralice 6+5 te gittim bebeği çok zor gördük bulanık gibi kalp atışı duyamadık haftaya tekrar gitcem 🙁
Newheart Anakralice sanırım doktorlar 7.8 haftayı daha uygun görüyor.. Maşallah olsun sonuçta atan bir kalp var.. Sonsuza sürsün inşallah 🙏🏻 Darısı duymayı bekleyenlere 💕 Sağsalim kucağınıza alın inşallah 💜