Deletedmom21662 Ranammmm bende 6 ay’a kadar yalnızca emzircem inşallah tabii sütüm yetmese verirdim ♥️
Ranammmm Deletedmom21662 İnşallah sütüm yeter bebemde esmerse 6 ay anne sütü zaten sonrası da ek gıdalara başlarım Allah izin verirse
Yaseminf Oglannesi mama niye vermiyorsunuz ki sütü olmadığı için birçok bebek mama alıyor cok da sağlıklı oluyorlar tabii ki bebe bisküvisi olmaz
Deletedmom727271 Mama kötü bişi değil ki. Süt yoksa mama vermeniz gerekiyor. Dediğiniz şeyler daha kötü. İlk oğlum mama ile büyüdü maşallahı var, ikinci oğlum da sadece mama ile büyüyor.
Deletedmom727271 Deletedmom73711 dur gidim de 1 aylık bebeme sucuklu tost yapayım sjsjsjsj linç is the kooommiiinggg
Benimennembirmelek Oglannesi cnm senin sütünün gelmesi bebeğinin emmemise bağlı sütün olmasa bile bebeğini ayırma sütun gelir çünkü sütünün gelmesi bebeğin emmesine bağlıdır sen sık sık emzir sakın kesme bak kendin görürsün sütünün arttığını bide çevrenin dediklerini kafana takma
Deletedmom73711 Deletedmom727271 Ben en çok magnum double çikolata seviyorum valla bence oğluşunda sever😂😍
nrsen Oglannesi aman sakın he el kadan bebeye ne bisküvisii al mama içir doymuyorsa bisküvi nedir ya bide rezeneyle
Deletedmom_33 Oglannesi Mama verin. Cici bebe için henüz erken bağırsak yapısı o kadar gelişmedi. Bakarsanız üzerinde +6 veya +8 yazar cicibebenin.
Liyababy İçine bal da koy daha tatlı olur 🤦♀️ Mama vermek istemiyorsunuz ama cici bebe ve rezene çevrenizden de mi duymadınız bişeyler sütünüz yetmiyorsa tabiki mama vereceksiniz cicibebeden daha faydalı emin olun
Nebis Oglannesi neden mama ya karşısınız ama şekerli bir buskiviye karşı değilsiniz? Hemde doktorlar 6 ayda tadımlık yogurttan başlayın derken direk buskivi?