Darkfairy Ben de 37+6 dayım bugğn kontrolüm vardı. Zaten gelişim geriliğinden takipteydik bugğn bebeğin artık kilo almadığını gördüğü için doktorum perşembe yatış verdi aynı durumla suni sancıyla başlatcak. Ben de çok korkuyorum. İnşallah rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.
sedagumus Darkfairy Aynı durumdaymışız. Bizde de son iki hafta sadece 200 g almıştı. Şimdi suni sancı aldık bekliyoruz, umarım sağlıklı gelirler 🙏
sedagumus Rav-Ebu 15 saatte açılma olmaması da oluyor demek ki, nasıl ilerleyecek acaba 3 saattir bekliyoruz bakalım
Darkfairy sedagumus aynen 3 hafta gerilik vardı 38+6 yı zorladık almadı yinede durdu 2600 de .senin kaç şuan kilosu .duam seninle . Haberdar et . Allah kucağına almayı sağlıklı şekilde nasip etsin.
mucizeannesi1 sedagumus benim de kızım 37+6 da suni sancı ile dünyaya geldi 🥰 sabah 10 da gittim akşamüstü 4 TE doğurdum 🤗 sürekli çömel kalk yürü ☺️ sancı anında plates topu varsa o da agrini hafifletmeye çok yardımcı oluyor. Bı avazda kavuşursunuz inşallah 🥰
sedagumus mucizeannesi1 Çok teşekkür ederim, umarım bizim için de herşey yolunda gider 🤗 sancılarım başladı, düzenli düzenli oluyor. Kaç saat sürecek bakalım 🥺
sedagumus Darkfairy 37+1 de 2477 gr dı bizimki de. Şimdi 37+5 bakalım merakla bekliyoruz kaç gr doğacak diye. insan çok üzülüyor, umarım sağlıklı olurlar 🙏
sedagumus Darkfairy Sancılarım var, sıklaşmadınız bekliyoruz, ilk doğum olduğu için biraz sürecek sanırım. 6 da suni sancı için dilopan diye bir ilaç aldım. 15 saat kadar bekletiyormuş bu ilaç, sonra suyu patlatacaklar sanırım
Mrvnehir sedagumus ben iki doğum yaptım suni sanci ile simdi bebegim 41 haftalik bekliyorum belki kendiliginden sancim gelir diye suni sanci aldigimda 5 saat içinde dogumum gerceklesmisti
Darkfairy sedagumus sabret canım bu akşam sabaha karşı gelir gibi hissettim lütfen haber ver bekliyorum🙏🏼Perşembe de ben yazarım ben de gircem bakalım aynı dueumdayız malum