Ahsenumut Merhabalar 26 haftalık hamileyim, bi kaç hafta önce istanbuldAn Tekirdağ kapaklıya taşındık. Kontrollerim ve doğumum için güzel ilgili bi hastane ve doktor tavsiyesi bekliyorum sizlerden. Şimdiden çok teşekkürler
Glen Ahsenumut vatan hastanesinde yanlıs hatırlamıyorsam neslihan hanımdı cok iyi bi doktor gitmenizi tavsiye ederim
Harunnisa Ahsenumut ozele gücün yeterse silivride eser bey var cooook iyi bir dr instagram hesabida var zaten dogumu iki hastanede yapiyor biri corlu vatanda biride istanbulda hemen silivrinin yanindaydi tam hatirlaniyorum neresi tavsiye ederim bir bak
sbf1016 SedanurAydnAta ayda bir gittim bir iki defa ama şimdi ay olmadan 20 gün sonra fln gel dedi 😊daha da sıklaşır mı bilmem seni nasıl çağırdı
SedanurAydnAta sbf1016 33+0 da gittim 7 8 gün sonra tekrar gel dedi kontrol yazdı ondan önce hep aylık gidiyordum 😊
sbf1016 SedanurAydnAta kontrol olunca on gün içinde fln tekrar çağırıyor zaten 😊 benimde randevum 22 sinde nst olacak ilk ☺️
Ahsenumut Iyi akşamlar kızlar aynen İlke hanıma gitmeye başladım ve çok memnun kaldım. Güler yüzlü ve anlayışlı her sorumuza güzel yüzle cevap veriyor Artı olarakta süper bişey bormal ultrason muayenesinde renkli ultrasonuda açıp bebeğimizi gösterdi çok hoşumuza gitti. Doğum gerçekleşeceği zamanda çağırılıyormuş ve hastaneye geliyormuş yani kendi doktorunuz doğurtuyor buda süper bişey.