Suzis merhaba, çok teşekkür ederim evet ben faydasını gördüm çünkü çok inanarak koyduk biz tabiki bir vakti zamanı var bebişlerimizin dünyaya gelmesi için ama buda bir vesile sonuçta inanarak koyulduğunda fayda ettiğini düşünüyorum pazartesi akşam koyduk salı sabah 5 buçukta suyum geldi hastaneye gittiğimizde açılmam 2 cm di saat 1 de 9 cm oldu o zamana kadar suni sancı aldım ama kendi sancım gelmedi dozunu son saatler baya yükselttiler hızlansın diye 1 buçuk gibi de kucağıma aldım bebeğimi çok şükür, doğumun olduğunu haber verir vermez annem odaya çıkıp sudan çıkardı otu bana da doğumhanede sordular ot koydunuz mu diye yani aslında baya bilindik birşey bu artık ☺️ Bende koyduk dedik hemşireler hemen çıkarsınlar diye haber verdiler aileme, suya koymadan önce annem meryem suresi, felak, nas , ayetel kürsi okudu sonra niyet edip okunmuş suyun içine otu koyduk canım sabah evden çıkarken ilk iş onu yanımıza almaktı eve biri gelemez ve suda kalır diye kapaklı geniş bir kavanoza koymuştuk ağzını kapatıp hastaneye götürdük hastanede başka geniş bir kaba aldık ama daha rahat açılsın diye