Sehrbnon122 ayssseyy canım yerleşme kanaması da olabilir yani hamilelik belirtisi de olabilir yunurtan da catlamış olabilir dikkat et kendine
Kayralianne ayssseyy benim ilk hamileliğimde adetime 10gun kala 1 damla pembemsi lekem olmuştu siz yinede adet gününüze kadar bekleyip birdaha test yapın inşallah bebiş yerleşiyodur 🤍🙏
MeyraRana ayssseyy yerleşme kanaması olabilir bide bazen aynı adet gibi de yerleşme kanaması olabiliyor benim ilk 2 gün çamur gibi leke geldi sonra 1 gün dolu dolu kan geldi 1 ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.
ayssseyy Sehrbnon122 ama test negatif çıktı yani kaset yaptığım test genelde cikmiyormus zaten 10 gün kala pozitiflik doğru mu
Sehrbnon122 ayssseyy kız daha 10 gün varmıs bide kaset test erkenden cıkmaz zaten bi 5 6 gün bekle eger belirtin olursa erken gebelik testi yap
ayssseyy Kayralianne yaaa inşAllah çok istiyorum ama ilk defa başıma geliyor çok heyecan bastı :) Bir de o aralar belirtiniz var miydi mesela benim karnım ağrıyor bu aralar midem de ağrıyor belki psikolojik bilmiyorum ama leke gelmesi üzerine ilk defa başıma geldi
Sehrbnon122 ayssseyy canım bazen yerleşme kanaması olabilir diyorlar ben yaşamadım ama cok yaşayan var
Kayralianne ayssseyy bende sadece regl ağrısı vardı kasıklarım agriyodu hatırladığım kadarıyla 🙂 Rabbim gonlundekini versin inşallah yerleşme kanamasidir 🙏
ayssseyy Sehrbnon122 teşekkür ederim inşallah bilen biri yazar bu konuda çünkü düşünmeden edemiyorum:)
MeyraRana ayssseyy adet günümde geldi cnm zaten kendini belli ediyor bende aşırı uyku vardı hani kafamı kaldıramıyordm millet yürümemden anladı hamilesin demişti hadi be Ordan demişti ama halbükü hamileymişim haberim yokmuş ilk geceden kalmışım hamile