FredericChopin Peperonni Haklısınız, zaten abartarak duruma gelince de lezzetli de gelmiyor da… Teşekkürler cevabınız için. 🌼
FredericChopin Brckose61 Çok haklısınız, ama aslında susup kalmasaymışım en azından bir daha başkalarına da karışma cesareti kırılırdı belki. 🙃
FredericChopin Deletedmom727272 Çok teşekkür ederim, sizin de çok güzel geçsin süreciniz, sonrasında da her birimiz de sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah. 🥰🌼
Haticenurozturk FredericChopin ya şimdi ye desem vebalde kalmak istemem yeme desem canın istiyor ama şöyle söyleyim ben sucuk yenilmeyecegini bilmiyordum bu arada kayseriliyim ve her Pazar eşimle sucuklu yumurta sucuklu tost pizza hamburger yedim bunları yalan söyleyemem çocuğa bir sıkıntı maal etmedi ama ben çok kilo aldım 😄😄
FredericChopin Haticenurozturk Ay benim de eşim Kayserili. Kayınvalidem bir sucuk yapar… Market sucuklarına bin basar. Seviyorum sizin memleketin sucuklarını, normalde çok aramam ama… 😅Şimdi de hamileyim diye herhalde. 🙃 Allah hepimizin yavrularını korusun, sağlık versin inşallah. 🌼
FredericChopin Sevdanur522 Keşke dediğiniz gibi herkes kendi işine baksa da… 🙄 Sorunun büyüğü benim onu cevapsız bırakmam oldu sanırım, böyle böyle yüz buluyor aslında insanlar. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için, içim rahatladı burada yazılanları okudukça. 🌼
FredericChopin Lizbonn Olsun, sonuçta kendiniz doğru olanı bulmuşsunuz valla. ☺️ Dediklerinizi uygulayacağım kesinlikle. Teşekkür ediyorum. 🌼☺️
FredericChopin nese-kasap Teşekkür ederim cevapladığınız için. Hep sağlıklı ve iyi olsunlar inşallah, sizin yavrularınız da bizlerinki de. 🌼
FredericChopin Gizemilhan Yaa çok teşekkür ediyorum cevabınız için.☺️ Amin, inşallah. Sizin de sağlıkla gelsin yavrunuz, sağlıklı olsun hep yavrularınız. ❤️🥰🌼
FredericChopin yabadabaduu Haklısınız.🌼 Evet, bu sefer önceden imanlı olduğumdan tavrımı koyabilirim sanırım. 🙃
KeremikoBayky FredericChopin şarküteri ürünlerinden(salam sucuk sosis jambon vb) çiğ et içeren çiğköfte suşi gibi, midyeden, fazla tuzludan sık tatlı sık karbonhidrat ağırlıklı beslenmeden uzak durmak gerek. Sucuksuz pizza bende yedim iyi pişmiş dönerde.
FredericChopin melikenehir Maşallah, her zaman da iyi ve sağlıklı olsun inşallah sizin de bizlerin de tüm evlatlar… 🌼 Artık içim daha rahat gerçekten. Teşekkürler. 🌼
Snurugur FredericChopin ilk hamileligimde yediğim hamburgerin cipsin haddi hesabi yoktu. Her gün çiğ köfte yerdim. Çok şükür hiç bi sorun yok cocugumda. Simdi ikinciye hamileyim bulantı çok fazla yiyemiyorum. Ama iştahım olsa canim istese yine yerim kimseyi dinlemem. Ama sizin vicdanınız nasıl rahat edecekse öyle yapın. Bu kadar abartarak kafaya takarak hamilelik geçmez unutmayın ki stres suçundan cipsten daha zararlı 🥰
FredericChopin Snurugur Yaa çok güzel açıklamışsınız gerçekten, çok daha haklısınız. Teşekkür ediyorum. 🌼☺️
Pinar95 FredericChopin ne demek rica ederim. Kendi fikrim bu yani ama tamamen organik sağlıklı beslenenlere de saygım sonsuz.😇